30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Banky

Air Bank

airbankToužíte po přehledné nabídce srozumitelných služeb? Čekáte od jejich využití spokojenost? Pak se staňte klientem Air bank! Plnohodnotná banka 21. století, která Vám nabídne pobočkovou síť společně s internetovým bankovnictvím nové generace. Je členem jedné z největších investičních a finančních skupin ve střední a východní Evropě – skupiny PPF. Své kvalitní služby nabízí zákazníkům od listopadu 2011. Nováček na trhu se narodil jako otevřená, pravdivý a jednoduchý. Možná to mnoho lidí bude považovat jako frázi. Air bank Vás dozajista přesvědčí o její pravdivosti. Prostě banka, kterou můžete mít skutečně rádi.

Air bank byla vytvořena na základě myšlenky, že si lidé v České republice představují banku jinak, než jak ji prezentují současné zkostnatělé peněžní ústavy. Touží po bance, která se k nim bude chovat nejen otevřeně a pravdivě, ale bude je považovat za zákazníky, ne za pouhá čísla. Air bank věří ve změnu bankovnictví a chce zbořit teorii a nesmírně složitém odvětví. Banka by měla být srozumitelná, přehledná a přístupná. Tyto faktory Air bank opravdu vlastní. Mnoho lidí nechce od banky žádné složitosti, avšak většina bank služby zbytečně komplikují.

Air bank jakožto nováček nabízí prozatím jen běžný a spořicí účet. Jediným negativem je, že za provoz Vašeho účtu něco zaplatíte. Zařídit si můžete paušál all inclusive nebo se pak platí za každou jednotlivou položku zvlášť. Na druhou stranu tyto peníze za poplatky neobětujete jen tak. Dostane se Vám povedené a nadstandardní internetové bankovnictví. Uzavřít smlouvu můžete plně online a to bez jakéhokoliv fyzického podpisu u kurýra. Air bank se k Vám chová rozumně a pro-klientsky. Umožňuje proto automatické navrácení poplatku doslova jedním kliknutím online. Pokud jste se službou nespokojeni, bez zdlouhavého dohadování, Vám budou peníze jednoduše vráceny.

Raritou v českém bankovnictví se staly bankomaty ovládané prostřednictvím dotykového displeje. Právě Air bank je jako první z českých bank začala nabízet. Jednou z vymožeností je ta, že si zvolíte, v jakých bankovkách Vám bude požadovaná suma vydána. K dispozici jsou bankovky 200 Kč, 500 Kč, 1 000 Kč a 2 000 Kč.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.