30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Banky

Česká spořitelna

logo-ceska-sporitelnaSeznamte se s největší bankou na českém trhu. Díky 5,3 milionů klientů se Česká spořitelna stala opravdovým velikánem. Poskytuje své služby nejen drobným klientům, malým a středním podnikům, ale i městům a obcím. Není obyčejnou bankou. Nadace České spořitelny podporuje charitativní projekty, které se pohybují v oblasti kultury, vzdělávání, vědy, veřejných a sociální záležitostí, charity, zdravotní péče, komunálních aktivit, sportu a také ekologie.

Počátky České spořitelny zasahují až do první poloviny 19.století. Postupem let absolvovala několik proměn a dnes je schopna uspokojit i ty nejnáročnější zákazníky. Navíc se služby České spořitelny neustále zkvalitňují a pro zákazníky jsou zaváděny novinky, které klientům ušetří čas, ale i peníze.

Co se týče služeb, největší zastoupení u České spořitelny mají osobní účty a nejrůznější spořící účty. Osobní účty jsou výhodné pro ty, co si chtějí zřídit vlastní konto a nechají si sem zasílat peníze, z kterých pak čerpají nebo realizují vlastní platby. Svůj účet si u České spořitelny mohou zřídit nejen dospělí, ale i studenti a děti, pro které je připravena řada výhod. Studenti jej často využívají pro výplatu stipendií či k zaslání peněžní částky za odvedenou práci na brigádách. Dětem účty zakládají rodiče, kteří jim sem často zasílají kapesné.

Konto je tak naučí v raném dětství hospodařit s penězi a vede je k samostatnosti a odpovědnosti. Pokud si založíte u České spořitelny účet, obdržíte k němu i platební karty, která slouží k bezhotovostním platbám. K účtu se dají zřídit i doprovodné služby, podobné nabízejí i ostatní banky, jako je například kreditní karta s možností čerpání určité finanční částky či kontokorent. Výhodné jsou tyto služby ve chvíli, kdy potřebujete menší finanční obnos, který však v dané době na Vašem účtu není.

V dnešní době dozajista ocení klienti servis 24, díky kterému můžete ovládat svůj účet z pohodlí domova. Hlavní podmínkou je však připojení k internetu. Ve vlastní potřebě tak zjistíte všechny údaje a obraty na účtu. Pokud nemáte přístup k připojení na internet, stav svého účtu můžete kontrolovat na mobilním telefonu.

Česká spořitelna nabízí i spořící účty počínaje pro nejmenší a konče penzijními fondy. Rodiče mohou zajistit svým dětem budoucnost prostřednictvím stavebního spoření či díky dětské vkladní knížce. Stavební spoření se u České spořitelny může zřídit v každém věku. Zažádat můžete i o zřízení penzijního připojištění nebo různých pojištění. Je zde možnost i zapůjčení peněz či hypotéky. V této oblasti jsou pro Vás zařízeny špičkové služby. Odborně proškolení pracovníci připraví ideální řešení pro každého klienta.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.