30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Banky

ING banka

INGChcete investovat, spořit nebo nějak jinak disponovat se svými penězi a nevíte, jakou banku zvolit? Na českém trhu je mnoho bankovních institucí, které nabízejí velice podobné sazby. Jednou z těchto institucí je i ING.

ING má v České republice dlouholetou tradici. Působila totiž ještě v Československu a to v roce 1992. Se svou bankovní pobočkou a Pojišťovnou si dokázala vybudovat opravdu pevné zázemí, které si drží dodnes. ING má na českém trhu vytvořeno mnoho dceřiných společností. Těmi jsou například: ING bank, ING Pojišťovna, ING Penzijní fond, ING Investment Management a ING Real Estate. Každá z těchto dceřiných společností má svou specifickou funkci, nabízejíc tak klientům různé služby.

Když v roce 1992 vstoupila ING Bank na český trh, řadila se mezi první světové banky. Nyní má opravdu silné postavení také na českém trhu v oblasti korporátního bankovnictví. Poskytuje služby mnoha zámožným a významným českým i mezinárodním společnostem. Dá se říci, že za svou dlouhou působnost je ING Bank jedna z nejlepších v oblasti podnikového financování, treasury produktů a kapitálových trhů.

ING Bank se v České republice velice dobře angažovala a počala tak mnoho nových ér v oblasti finančnictví a bankovnictví. V roce 2001 přinesla ING Bank na náš trh spořící účty. Založila tak produkt pro jednotlivé fyzické osoby. Rok poté založila otevřené podílové fondy pro drobné investory. Dnes se řadí mezi nejširší na trhu. V roce 2011 ING Bank představila nový produkt pro fyzické osoby a tím jsou termínované vklady.

Pokud si u ING budete chtít sjednat ING Konto, tedy spořící účet, musí Vám být více, než 18 let. Pokud máte účet založený, peníze mohou přecházet pouze na účty, které si předem určíte. Jedná se tak o metodu zabezpečení, která je velice účinná. ING se také řadí mezi nejbezpečnější, právě pro její dlouhou působnost.

Svůj spořící účet můžete ovládat pomocí internetového bankovnictví, kde si své peníze můžete kontrolovat kdy jen se Vám zachce. Dále můžete své peníze spravovat prostřednictvím telefonu nebo finančního centra ING Bank. Pomocí těchto druhů ovládání si vyřizujete své převody peněz. Opakující se platby můžete zajistit trvalým příkazem nebo pomocí inkasních plateb.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.