30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Banky

mBank

mBank

logombankmBank je česká pobočka polské banky BRE Bank SA. Ta patří pod německou skupinu Commerzbank. Bankovní kód mBank je 6210.

V Polsku funguje od roku 2000. Na český trh vstoupila v listopadu 2007 masivní kampaní, která lákala nové klienty na nulové poplatky, což bylo nevídané. Mezi hlavní vlastnostni tedy patří nulové poplatky za vedení účtu a základní bankovní operace. Po startu nabízela také velmi zajímavě hodnocený spořící účet, tehdy snad až 3,5%. To se ale postupně snižovalo, ke spořícímu účtu eMax přibyl eMax Plus, který byl o něco lépe úročen (v té době ale už jen asi 2%) a navíc zde byly zavedeny vysoké poplatky za druhý a další výběr v měsíci (150,- Kč).

mBank nemá velké množství poboček, místo toho buduje kiosky, tzv. mKiosky, což jsou stánky v různých obchodních domech a jiných frekventovaných místech. Pobočky naleznete jen ve větších městech jako jsou Praha, Brno, Hradec Králové, Ostrava, Zlín, Plzeň, Liberec.

Hlavním spojením s mBankou zůstává internet a telefon (placená mLinka). Jde tedy o přímé bankovnictví.

 

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.