30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Banky, Půjčky

Online půjčky

Potřebujete si půjčit peníze a nechcete čekat na dlouhé schvalovací řízení? Chcete mít jistotu, že Vaše žádost na půjčku bude schválena a že Vám peníze budou půjčeny? Pak využijte online půjčku.

Jedná se o půjčku, kterou jednoduše zařídíte z pohodlí domova, tedy online. Sednete k počítači a zadáte pár základních informací, mimo jiné i výši požadované půjčky. Online půjčky mají také mnoho dalších výhod, než krátké schvalovací období. U těchto nebankovních institucí, které tento typ půjčky poskytují, totiž nemusíte dokládat žádné jiné bližší informace o svém životním stylu. Není zapotřebí ručitele. Nemusíte také dokládat výši příjmu nebo bankovní registr dlužníků.

Pokud využijete nabídku online půjčky, nemusíte také podávat informace o případné exekuci. Bankovní instituce by zřejmě nepůjčila peníze občanu, který je v exekučním řízení. Při těchto online půjčkách ale můžete využít služeb, i když v tomto řízení zrovna jste nebo jste v minulosti byli.

V případě, že se rozhodnete pro online půjčku, můžete si zapůjčit různé množství peněz. Mnozí investoři nabízí zcela jiné částky a jiné podmínky splácení. U online půjček si tak můžete zažádat o 1000 Kč, 30 000 Kč a někdo Vám schválí žádost na několik set tisíc korun. Je pouze na Vás, kolik peněz potřebujete ihned. Doba splácení se také samozřejmě odráží od výše půjčky. To znamená, že čím větší půjčku máte, tím je delší doba splatnosti. Pokud si půjčíte například od 30 000 Kč do 600 000 Kč, doba splatnosti se pohybuje okolo 24 – 96 měsíců.

Výhoda těchto online půjček je také předčasné splacení, které nabízí mnoho těchto nebankovních institucí. Když se tedy rozhodnete svůj dluh splatit dříve, nemusíte platit žádné sankční poplatky.

Podmínky pro online půjčku jsou tedy nutné tyto údaje:

1.) Dovršení 18ti let

2.) Trvalé bydliště v ČR

3.) Kontaktní bydliště v ČR

4.) Jméno a příjmení

5.) Výši požadované půjčky

6.) Požadovanou dobu splatnosti

Toto jsou základní informace při vyplňování online půjček. Každá tato instituce nebo každý jiný investor má různé podmínky. Je ale pouze na Vás, kterou instituci se rozhodnete využít.

2 Comments

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.