30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Banky

Raiffeisen banka

raiffeisen-bankRaiffeisenbank, banka inspirována klienty. Tímto heslem se veřejnosti představuje banka, která má v České republice působnost už od roku 1993. Raiffeisenbank a.s. se řadí mezi velice významné banky na českém trhu. Nabízí spoustu služeb pro fyzické osoby, tedy pro soukromníky, ale také pro firmy nebo podnikové klienty. V Raiffeisenbank si můžete zažádat o půjčku, hypotéku, můžete si založit běžný účet nebo účet spořící.

Raiffeisenbank byla založena v roce 1993. Nyní poskytuje svým klientům služby na 120 pobočkách a klientských centrech po celé České republice. Mimo jiné také banka poskytuje služby specializovaných center, jako například centra hypoteční, osobní a firemní. Se svým kapitálem se Raiffeisenbank řadí mezi 5 největších bank České republiky.

Banka ale není činná pouze ve svých obchodních aktivitách. Angažuje se totiž také v oblastech kultury, vzdělávání nebo charitativních projektů. Zajímavý je také znak Raiffeisenbank, který představuje dvě zkřížené koňské hlavy. Znak je na mnoha budovách po celé Evropě a znázorňuje ochranu rodin shromážděných pod společnou střechou před zlem a životním ohrožením.

Raiffeisenbank také v posledních letech pravidelně sbírá ocenění za „Nejlepší banku ve střední a východní Evropě“. Toto ocenění získává od prestižních časopisů.

Raiffeisenbank poskytuje svým klientům mnoho služeb. Pokud jste fyzická osoba, která nezastupuje žádnou firmu a chcete disponovat pouze se svými vlastními penězi, Raiffeisenbank Vám nabízí služby jako běžné účty, spořící účty, investice, pojištění a podobně. Pokud naopak chcete peníze získat, můžete využít hypoteční úvěr, půjčku od malých částek, do částek větších a podobně. Raiffeisenbank také poskytuje služby podnikatelům, firmám a velkým podnikům.

Raiffeisenbank Vám také pomůže v řešení životních situací. Pomohou Vám při rozhodování s hypotékou, úvěrem a podobně. Pokud chcete stavět, potřebujete hypotéku a nechcete rušit nemovitostí, Raiffeisenbank Vám pomocí svých specializovaných zaměstnanců poradí.

Mezi služby, které každodenně používá dnes už téměř každý občan České republiky, jsou běžné účty. Raiffeisenbank nabízí svým klientům eKonto. Jedná se o internetové bankovnictví. V případě eKonta klient neplatí žádné poplatky, ale banka platí klientovi. Každé určité období přijde na účet klienta o 20 Kč navíc.

One Comment

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.