30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Půjčky

Krátkodobé půjčky

Krátkodobé půjčky

půjčky euroPůjčky s krátkou dobou splatnosti jsou v poslední době stále oblíbenější a to hlavně mezi klienty, kterým chybí peníze před výplatou. Mají totiž oproti bankovním úvěrům mnoho výhod a pouze jednu hlavní nevýhodu, kterou jsou o něco vyšší poplatky. V našem článku se dozvíte, kde můžete krátkodobé půjčky sehnat snadno a co nejlevněji.

Krátkodobé půjčky si můžete vybírat podle několika parametrů. Jednak podle toho, kolik peněz si potřebujete půjčit, jaké poplatky byste rádi za půjčku platili, jakým způsobem vám budou peníze převedeny a na jak dlouhou dobu, si formou tohoto úvěru peníze půjčíte.

Výše cílové částky

Pokud vyhledáváte vhodnou nebankovní společnost podle toho, kolik peněz vám půjčí, pak pro vás máme tipy na dvě nebankovní společnosti. Tou první je firma Crediton, která na rozdíl od konkurence půjčuje klientům při první půjčce sumu až 3 500 Kč. Bohužel tato firma půjčuje pouze těm klientům, kteří mají bankovní účet.

Druhou nebankovní společností je firma Credit Money, která vám půjčí i na složenku. Tato firma půjčuje některým novým klientům až 5000 Kč.

Půjčka na účet nebo na složenku

Ne všechny společnosti půjčují peníze zároveň na složenku i převodem na účet. Většina z poskytovatelů krátkodobých půjček vám nabídne pouze jednu možnost. Výjimkou je firma ViaSMS, která půjčuje jak převodem na bankovní účet, tak složenkou. V případě, že si zvolíte druhou možnost, si však můžete zažádat o půjčku v hodnotě pouze 2 000 Kč.

Doba splatnosti

Ti, kteří si chtějí půjčit jen opravdu krátce, například na týden, mohou využít půjčky od Perfect Money. Ta nabízí SMS půjčky už na jeden týden a poplatky jsou zde tak velmi malé, úroky začínají na 10 %. V případě, že si chcete půjčit, až na jeden měsíc s možností případného prodloužení půjčky za poplatek pro vás bude možná vhodným produktem půjčka od Ferratum.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.