30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Půjčky

Půjčka pro sportovce

hokejUž jako malý jsem hrával na rybníku s tátou hokej. A moje láska se mě držela i ve školních letech. Jenže provozovat sport je v dnešní době zatraceně drahá záležitost a tátovi pomalu ale jistě docházely peníze. Bylo mi 16 a přede mnou se otevírala slibná kariéra, věděl to trenér i mí rodiče ale díky financím mi hrozilo že hokej budu muset přestat hrát. Jelikož brigádu, tréninky i gympl bych už vážně nestíhal.

Tátovi peníze došly, žili jsme z minima a tak jediné co jsem mohl, bylo někde vzít na čas půjčku kterou bych splatil z prázdninové brigády. Babička byla tak hodná a pomohla mi s ručením. Byla to sice půjčka pouhých 10 000,- na poplatky a nějaké tréninkové potřeby, ale i tak pro mě byla jediným možným řešením. Půjčku mi po zažádání poslali na účet a já jsem mohl hned zaplatit hokejové příspěvky a koupit si nové chrániče a hokejku.

Trenér byl rád a táta taky, ale úplně nejšťastnější jsem byl já. Díky půjčce jsem mohl hrát hokej dál. Po školním roce jsem měl zajištěnou brigádu a tak jsem před soustředěním nastoupil ke kase v supermarketu. Měsíc utekl jako voda asi proto že jsem se seznámil s Klárou a vydělal jsem slušný balík peněz.

Půjčku jsem splatil a zbylo mi i na poplatky na další rok. Klára a já jsme se přes léto hodně sblížili a když jsme spolu začali chodit tak byl můj život ještě krásnější. Věřte nebo ne, ale díky ní jsme nejeden zápas vyhráli. Kluci se asi víc snažili, když jsme měli tak pěknou fanynku. 🙂

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.