30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Půjčky

Půjčky bez nahlížení do registru

pujcka-na-ucetBonita klienta se určuje podle několika faktorů. Pro banky je však nejdůležitějším faktorem to, zda je klient zapsaný v některém z registrů dlužníků. V případě, že klienta v registrech dlužníků při schvalování půjčky objeví, mu úvěr neschválí. To platí u většiny českých bank, takže takoví klienti pak většinou nemají jinou možnost, než se obrátit na některého z poskytovatelů v nebankovním sektoru.

Nebankovní půjčky bez registrů

U většiny nebankovních společností odpadá riziko toho, že budou do registrů dlužníků nahlížet. Neplatí to ovšem vždy, například firma HomeCredit je členem sdružení SOLUS, která funguje podobně jako centrální registr dlužníků. Firmy jako Provident či Ferratum však do klasických registrů nenahlíží a tak si u nich mohou o půjčku zažádat i klienti s horší bonitou.

To, že nebankovní společnost do registrů nenahlíží ještě, ale neznamená, že máte šanci na půjčku stoprocentní. Některé z nebankovních společností mají totiž ještě další podmínky, mezi něž patří nejčastěji dokládání příjmů anebo nutnost mít zástavu či majetek do zástavy.

Existuje však skupina poskytovatelů, kteří vám půjčí peníze pouze na občanku. Jedná se o společnosti a firmy, které nabízejí tzv. SMS půjčky. Jedná se o krátkodobé malé úvěry, díky kterým sice získáte jen několik tisíc, ovšem peníze u sebe můžete mít velmi rychle a hlavně bez zbytečných požadavků.

Formou těchto půjček si můžete půjčit až 3 500 Kč, při opakovaném půjčení vám pak půjčí až 10 000 Kč. Bohužel se jedná o krátkodobé půjčky, takže peníze musíte během 14, 21 nebo 30 dní vrátit i s navýšením.

Navýšení není u SMS půjček klasicky v procentech, ale platí se zde jednorázový poplatek. V případě, že si tedy například půjčíte 1000 Kč na 30 dnů je poplatek zhruba 250 Kč.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.