30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Půjčky

Půjčky před výplatou

kratkodoba-pujckaChybí vám peníze před výplatou a zastihla vás nečekaná situace, která vyžaduje, abyste zaplatili několik tisíc korun navíc, které ale nemáte? Jak můžete takovou situaci vyřešit v případě, že nemáte nikoho ze známých, který by vám potřebnou částku půjčil?

Řešením, které v poslední době v takových situací mnoho lidí využívá, jsou tzv. SMS půjčky před výplatou. Jedná se o typ finské půjčky, kterou u nás začala provozovat firma Ferratum, která působí kromě našeho státu v mnoha ostatních zemích po celé Evropě.

Dnes už však je však poskytovatelů takových půjček větší množství a vy si tak můžete vybrat z různých variant. Přehled těch nejvyužívanějších půjček, o které si žádají klienti před výplatou jsme pro vás připravili v tomto článku.

Ferratum půjčka

Asi nejčastěji využívanou půjčkou tohoto typu je úvěr od Ferratum. Tato společnost půjčuje klientům bez nahlížení do registrů i bez dokládání příjmů. Můžete si u ní půjčit napoprvé sumu až 3 000 Kč a v akční nabídce za první půjčku neplatíte žádné úroky ani navýšení. Peníze vám pošle složenkou nebo převodem na účet.

Crediton půjčka

Česká společnost, která vám půjčí do výplaty je Crediton. Ta nabízí novým klientům úvěry v hodnotě až 3 500 Kč. Peníze ovšem posílá pouze převodem na bankovní účet a to až poté, co klient ze svého účtu pošle ověřovací symbolický poplatek v hodnotě 1 Kč.

Perfect Money půjčka

Další česká nebankovní společnost, poskytující půjčky před výplatou krátkodobě je Perfect Money. U ní si při první půjčce můžete zažádat sice pouze o 2000 Kč, její výhody však spočívají v tom, že posílá peníze zrychleným bankovním převodem.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.