30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Půjčky

Spásná půjčka pro mou firmu

restaurace
Po tatínkovi jsem zdědil rodinou firmu. Dříve velmi prosperující podnik z kulinářské branže se bohužel s letícími roky stal pro většinu lidí pouhou vzpomínkou se zastaralým vedením i jídelníčkem. Jediné co na naší restauraci bylo bezvadné bylo místo. Krásný starodávný dům přímo na náměstí byl skvělým místem pro takovýto podnik.

Mel jsem dvě možnosti. Buď vyhlásit bankrot nebo si vzít půjčku a pustit se do boje. Manželka stále při mně. Pomáhala a podporovala mě ze všech sil. Vzít si půjčku pro mě nebylo snadné neboť jsem měl již jednu hypotéku na dům. Ale nakonec jsme se s bankou dohodli a peníze z půjčky jsme měli do několika dní na účtu.

Začalo se s přestavbou a renovací vnitřních prostor. Díky penězům z půjčky šlo vše snadno a rychle. Do podniku nastoupili noví kuchaři a hlavně jsem dokázal přesvědčit skvělého šéfkuchaře, aby se mého podniku ujal. Hned po rekonstrukci jsme otevřeli krásný podnik, kde se dodnes schází elita celého města.

Věřte nebo ne, půjčku jsem měl za rok splacenou a teď si se ženou žijeme přímo báječně.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.