30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Banky, Spoření

Raiffeisen stavební spořitelna – prověřená banka, na kterou se lze spolehnout!

Stavební spoření je jedna z výhodných možností, jak si pořídit vlastní bydlení. Pokud se rozhodneme založit si stavební spoření, tak už nám jen zbývá zajít do spořitelny. Raiffesisen stavební spořitelna patří mezi spořitelny s dlouholetou tradicí na českém finančním trhu (již od roku 1993) a poskytuje bezpečnou formu spoření se státní podporou. Raiffeisen stavební spořitelna se kromě stavebního spoření specializuje i na úvěry pro pořízení bydlení.

Raiffeisen stavební spořitelna byla založená v roce 1993 pod názvem AR stavební spořitelna. Na českém finančním trhu se tedy pohybuje již přes dvacet let. Kromě stavebního spoření a úvěru na bydlení, rozšířila v průběhu své činnosti nabídku produktů.

V roce 1998 se Raiffaisen stavební spořitelna stává členem finanční skupiny Raiffeisen. Mezi hlavní akcionáře při jejím vstupu do skupiny Raiffaisen se staly Raiffaisenbank a.s. a Raiffeisen Bausparkasse GmbH. Z celkového podílu sta procent akcií vlastní Raiffeisen Bausparkasse GmbH 75 % akcií z celkového podílu Raiffaisen stavební spořitelny. Zbylých 25 % akcií vlastní společnost Raiffaisen a.s.

Ovšem v roce 2005 dochází k významné změně ve vlastnictví akcií Raiffaisen stavební spořitelny. Majoritním akcionářem této stavební spořitelny se stala společnost Raiffaisen Bausparkassen Managementservice und Beteiligungsges GmbH. Od této chvíle se společnost Raiffaisen Bausparkassen Managementservice und Beteiligungsges GmbH stává spojovacím článkem mezi stavebními spořitelnami skupiny Raiffaisen v Rakousku i mimo území Rakouska. Stavební spořitelna má tak za sebou velmi pevné finanční zázemí.

Další významný mezník ve své činnosti nastává pro Raiffaisen stavební spořitelnu v roce 2008. V tomto roce dochází ke sloučení Hypo spořitelny s Raiffaisen stavební spořitelnou. Raiffaisen stavební spořitelna se tak stává právním nástupcem Hypo spořitelny. Fůzí Hypo spořitelny s Raiffaisen stavební spořitelnou tak vznikla druhá největší stavební spořitelna na českém finančním trhu.

Raiffaisen stavební spořitelna klade ve své činnosti na první místo důvěru a spokojenost klientů. V souvislosti s těmito hodnotami se snaží vyjít vstříc klientům svou produktovou nabídkou, která je často doplňována o nové finanční produkty.

Finanční poradci Raiffaisen stavební spořitelny jsou vzděláváni v rozvoji znalostí a dovedností finančních produktů. Právě pro vzdělávání svých finančních poradců a díky kvalitní nabídce finančním produktů je stavební spořitelna schopná poskytnout komplexní řešení. Komplexní řešení tak pro vás spořitelna najde jak v oblasti bydlení, tak i v otázkách zajištění rodiny, majetku, stáří či bankovních službách. Raiffaisen stavební spořitelna je tradiční spořitelna s moderním duchem.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.