30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Investice

Chcete prodat stávající společnost a založit novou? Obraťte se na specialisty!

Podnikání často není lehké a s během času musí podnikatelé řešit nejeden problém.  Ať už jsou to vrtochy zaměstnanců, pochybení dodavatele a tím vzniklá komplikace, reklamace provedené služby, špatný zdravotní stav, rodinné problémy…

Důvodů, proč je možné rozhodnout se pro ukončení podnikání je spousta. Z časových i finančních důvodů může být ukončení společnosti s ručením omezeným docela náročné. Proto není divu, že se podnikatelé raději rozhodnou vyhledat firmu, která odkoupení společnosti provádí.

Společnost v oboru, v jakém si budete přát

Autor obrázku: NotrucksNolife

Stejně tak, jako je jednoduché prodat společnost jiné společnosti, můžete si naopak nechat založit novou společnost. Cestovní ruch, logistika, přeprava materiálů, zboží a jiného bylo, je a bude stále aktuální. Můžete si tak chtít kupříkladu domluvit založení dopravní společnosti.

Odborníkem na založení dopravní společnosti je společnost FONTIONNEL. Postará se o všechno potřebné, pomůže s výběrem dobrého obchodního jména, s přípravou všech důležitých dokumentů pro úřady, za pomoci zplnomocnění může zabezpečit vše jakoby “na klíč“. Po založení společnosti připraví další doklady nutné k získání povolení k zahájení činnosti. Také registruje společnost na Daňovém úřadě.

To vše bude trvat jen necelé dva měsíce! Nezní to neuvěřitelně? Na vás pak bude jen převzít hotovou společnost a začít pracovat.

Vy přeberete hotovou firmu a začnete pracovat. Nasmlouváte další a další klienty, kterým budete přepravovat zboží, budete pečovat o spokojenost zaměstnanců, servis vozů, vyberete kvalitní pneu, které vám ušetří pohonné hmoty a budou mít vynikající jízdný komfort a v bezpečí a včas přivezou přepravované zboží na místo určení.

Budete-li chtít svou společnost odprodat, nebo vás podnikání láká, ale odrazuje vás zdlouhavé vyřizování, které zahájení činnosti předchází, obraťte se na odborníky, co mají bohaté zkušenosti, a nechte je vyřídit vše potřebné za vás.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.