30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Půjčky

Expres půjčka

Někdy nám stačí naše úspory, někdy jsou pouhé úspory málo. Nebo se třeba jen naskytne nějaký problém, který potřebuje finanční obnos na vyřešení, ale vy takovou částku doma nemáte a potřebovali byste ji co nejrychleji, a proto jsou zde expres půjčky.

Co je to expres půjčka?

Na první pohled jde o půjčku, jakou kteroukoliv jinou, avšak s tím rozdílem, že pokud chcete expres půjčku, znamená to, že spěcháte a teda potřebujete peníze v co nejkratším časovém intervalu. Většina těchto půjček kromě neprodleného vyřízení, také nabízejí rozložení splátek.

Jaké jsou podmínky pro vyřízení expres půjčky?

Záleží na tom, kde si budete expres půjčku pořizovat. Jelikož je zde více možností a každá nabízí jiné podmínky. První je expres půjčka v bance, kde budou trochu přísnější podmínky, pro vyřízení půjčky. Budou po vás chtít doložení pravidelného příjmu, zda máte z čeho půjčku splácet, také samozřejmě základní informace o vaší osobě a také mohou nahlédnout do registru, kde jsou zaznamenány všechny vaše půjčky, což může být nevýhodou, protože jestli banka zjistí, že už máte mnoho půjček a nejste schopni je všechny splácet, tak vám mohou tuto půjčku zamítnout. Avšak zase nabízí o něco větší jistotu.

Druhou variantou bývají expres půjčky na internetu nebo v různých společnostech, kde je výhodou to, že je nezajímají vaše příjmy, nedívají se ani na seznam dlužníku, a tak dostane půjčku opravdu každý a dokonce i nezaměstnaný člověk. Avšak na druhou stranu, mají méně přijatelné podmínky a také poměrně tvrdší způsoby při neplacení splátek.

Kde je lepší založit si expres půjčku?

To je poměrně subjektivní, vzhledem k tomu, že každý je v jiné situaci. Je pravdou, že pokud nemáte pevně danou smlouvu, tak vám úroky mohou měnit jak na internetu, společnostech tak i v bance. Avšak pokud byste měli možnost zřídit si expres půjčku v bance, s tím že vám ji schválí, tak je to určitě lepší výběr, obzvlášť pokud jde o státní banku.

V jaké výši lze půjčku vyřídit?

Záleží na tom, kolik zrovna potřebujete a také na tom, kolik si můžete vzhledem k splátkám dovolit. Banky vám podle vašich příjmů a výdajů na jiné půjčky, vypočítá kolik je vaše maximální možná částka, ale třeba společnostem z internetu bude poměrně jedno, jakou výši částky si určíte, jen je důležité, abyste spláceli splátky.

Na co bychom si měli pořídit expres půjčku?

Expres půjčka je na věci, které potřebujete hned. Jako například pokud se vám porouchá nějaký důležitý spotřebič a vaše domácnost se bez něj neobejde a podobně. Avšak pokud by šlo třeba nemovitost či jinou věc, která by mohla počkat, je lepší vyřídit si jiný typ půjčky.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.