30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Půjčky

Konsolidace úvěrů – ušetřete na poplatcích a spojte svoje půjčky do jedné

autor: Flickr, Emilian Robert Vicol

Máte spoustu půjček, ale už je nestíháte splácet? To je nejvyšší čas začít přemýšlet o konsolidaci. Tento způsob sjednocení vašich půjček vám umožní jednoduché splácení a zároveň vám může poskytnout určité výhody.

Co je konsolidace?

Jedná se o sjednocení všech vašich půjček, ze kterých se vytvoří jeden velký úvěr. Díky tomuto účinnému nástroji můžete ušetřit na splátkách a přitom mít skutečný přehled o vašich financích.

Hlídání všech splátek není vždy jednoduché, ale díky konsolidaci máte všechno na jednom místě a všechno je především přehledné.

Konsolidaci lze aplikovat na většinu půjček a úvěrů. Tato služba je dostupná u většiny bankovních společností, ale poskytují ji i nebankovní společnosti, které se zabývají půjčováním peněz.

Jak již bylo zmíněno, díky konsolidaci můžete získat i některé výhody, které vám podstatně zjednoduší přehlednost vašich půjček a splácení a tím vám také poměrně usnadní život. Nejvýhodnější konsolidace půjček přináší nižší splátky na váš výsledný úvěr, mohou být také sníženy poplatky, protože platíte pouze jeden úvěr, je možné prodloužení doby splácení, ale také předčasné splacení půjčky a především se vám zjednoduší administrativa. Všechno budete mít přehledně uspořádáno a ubydou vám také starosti.

Konsolidace bez registru online

Konsolidace půjček bez registru vám umožní ušetřit na poplatcích i v případě, že jste zapsáni v registru dlužníků, ani není nutné dokládat příjem.

Při zřizování tohoto typu konsolidace se nenahlíží do registru dlužníků. Službu je navíc možné sjednat i online. Pokud se tedy opravdu máte více půjček, které chcete sloučit do jedné, můžete si zažádat i online. Jednoduše vyplníte formulář a následně počkáte na zavolání operátora, který s vámi projedná zbytek služby a doplní potřebné informace.

Operátor vás kontaktuje hned, jak to bude možné. U sebe byste měli mít dva platné doklady totožnosti – občanský průkaz, řidičský průkaz, rodný lis nebo pas. Dále musíte doložit výpis z účtu, výpis z kreditní karty nebo kontokorentu a smlouvu o spotřebitelském úvěru.

Velkou výhodou této online služby je to, že předem neplatíte žádné poplatky. Mnoho nebankovních společností nabízí tento druh konsolidace půjček se zástavou nemovitosti nebo s ručením třetí osoby.

Pokud se rozhodnete pro tuto online konsolidaci, nemusíte ani nikam chodit a všechno vyřešit v klidu domova. Veškeré dokumenty včetně smluv vám přijdou poštou. Tyto dokumenty jenom podepíšete, připojíte potřebné přílohy a odešlete vše zpět.

Konsolidace bez registru je mnohdy jediným řešením pro osoby, které se dostaly do velkých dluhů. Díky této službě si totiž můžete půjčit vyšší částky s dobou splácení až na 25 let.

Přehled všech dostupných půjček na jednom místě

Na portálu CoolPůjčky.cz najdete celkový přehled všech dostupný výhodných půjček. Jednoduše si tak můžete vybrat tu, která vám nejvíce vyhovuje.

Vybrat si můžete jak z bankovních tak nebankovních společností.

Bankovní půjčky jsou především pro osoby, které mají trvalý příjem. Zde máte výhodu, protože vám bude půjčka ušita přímo na míru. Sami si tak můžete zvolit výši půjčky a dobu splácení.

Nebankovní společnosti vám půjčí peníze snadno a rychle i v případě, že vám banka odmítne úvěr poskytnout. Zde většinou není potřeba dokládat příjem, ani není potřeba potvrzení od zaměstnavatele. Není také nahlíženo do registru dlužníků, což někteří jistě uvítají.

Vyberte si tu nejvýhodnější konsolidaci půjček a mějte svoje příjmy vždy pod kontrolou. Je přece důležité vědět, za co platíte a kam vaše peníze mizí. Pokud už nezvládáte všechny ty půjčky, kreditní karty apod. zažádejte o sjednocení všech vašich úvěrů a zjednodušte si život!

Každá banka má jiné parametry konsolidace, proto než se do nějaké pustíte, najděte si tu banku, která vám poskytne nejvíce výhod, a která pro vás bude nejvýhodnější.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.