30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Půjčky

Nevyšli jste s penězi? Nepříjemnou situaci vám pomůže vyřešit rychlá SMS půjčka!

Jen skutečně málokdo alespoň jednou nezažil situaci, kdy kvůli nečekaným vydáním utratíme mnohem více financí, než v jiných měsících a zjistíme, že i když do výplaty zbývají ještě třeba dva týdny, peněženka i bankovní účet jsou téměř prázdné. Co dělat v takovém případě a jak si rychle pomoci? Peníze do výplaty vám zajistí krátkodobá půjčka od některé ze spolehlivých nebankovních společností.

Peníze rychle a díky tomu včas

Finance do výplaty vám ráda a rychle nabídne společnost Mutuo. Novým klientům, kteří si půjčují poprvé, poskytne 1 000 Kč na 22 dnů. Tzn., že pokud bychom si vypůjčili dnes, splatnost by byla k 1. 12. 2014. Zároveň ihned vidíte, kolik celkem zaplatíte. U tisícikorunové sumy bychom vraceli 1 250 Kč.

Nečekají vás žádné skryté poplatky, zálohy nebo zástavy, jako se to může stávat u konkurence. O blížícím se termínu splatnosti budete opakovaně upozorněni SMS zprávou. Kdyby došlo z nějakého důvodu k tomu, že nebudete moci dluh uhradit ve stanoveném termínu, můžete požádat o prodloužení doby splatnosti až o dva týdny.

Uhradíte-li první půjčku řádně a včas, budete moci zažádat o novou s tou výhodou, že se vám bude limit navyšovat. Postupně tak můžete dosáhnout až na hotovost ve výši 5 000 Kč. Je to odměna společnosti Mutuo pro spolehlivé zákazníky.

Co udělat pro získání rychlé půjčky?

Je to naprosto jednoduché. Stačí kliknout na obdélníček “Půjčit teď“, který najdete na webových stránkách Mutuo.cz. Zobrazí se vám krátký, přehledný formulář, do kterého vyplníte základní údaje o vás. Dojde li ke schválení žádosti o SMS půjčku, peníze jsou odesílány okamžitě a “expresně“. Poplatek navíc hradí SMS půjčka Mutuo! Neplatíte ani SMS zprávy o splatnosti či jiné informační e- zprávy.

Další výhody a bonusy

Uhradíte-li řádně třetí půjčku a podepíšete rámcovou smlouvu, dojde k aktivaci slevy na každou půjčku ve výši 20% a také prodloužení splatnosti o 20 – 50 %, podle výše vyčerpané částky.

Neváhejte a obraťte se i vy na společnost Mutuo.cz. Je diskrétní, férová a pomůže vám z nepříjemné životní situace.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.