30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Spoření

ČMSS stavební spoření, stále jde o výhodné střádání peněz

Českomoravská stavební spořitelna nabízí jako jeden ze svých produktů stavební spoření. Často je pro nás jedinou možností, jak si pořídit vlastní bydlení. Jde o základní produkt Českomoravské stavební spořitelny a nabízí spoustu výhod.

Stavební spoření od ČMSS představuje jeden z nejbezpečnějších a nejvýhodnějších finančních produktů na trhu. Umožňuje výhodné zhodnocení úspor. Zároveň s uzavřením stavebního spoření od ČMSS získáte výhodné podmínky pro financování vlastního bydlení. Výhodné finanční podmínky získáte jak na pořízení nemovitosti, tak i na rekonstrukci stávajícího bydlení. Ke stavebnímu spoření získáte i státní podporu.

Jde o produkt vhodný pro všechny věkové kategorie. Zvolit si jej můžete v závislosti na vašich potřebách a budoucích záměrech. Sami si vyberete z nabízených variant tu, která je pro vás optimální. Pokud si nejste jistí, která to je, poradí Vám finanční poradci ČMSS. Pokud chcete mít jistotu, že vám finanční poradce věnuje dostatek času a podrobně vysvětlí vše kolem stavebního spoření, domluvte si s ním předem schůzku.

Po společné konzultaci pro vás zpracuje řešení , které bude nejvíce vyhovovat vaším potřebám. Uzavřením smlouvy získáte i spoustu výhod. Hlavní výhodou je vysoké zhodnocení úspor a výhodné financování bydlení. Finanční úspory mohou být zhodnoceny až do výše 5 % za rok. Jedná se opravdu o bezpečnou investici, neboť vklady jsou ze zákona pojištěny.

Spořit si můžete libovolně dlouho. Spořící doba může klidně přesáhnout i šest let. Mezi další výhody ČMSS stavebního spoření patří možnost pořídit si Kartu klienta, která vás opravňuje k čerpání slev v 1000 firmách a obchodech. Kromě toho dostane dvakrát ročně poštou magazín Liška, který vás informuje o novinkách v oblasti bydlení.

Finance, které získáte stavebním spořením, tak můžete využít více způsoby. Můžete si za ně pořídit nemovitost či zrekonstruovat bydlení. Během stavebního spoření získáte i nárok na úvěr ze stavebního spoření. Tento úvěr má velmi výhodnou úrokovou sazbu. Další výhodou ČMSS stavebního spoření je i možnost okamžitého financování bydlení, a to díky výhodným překlenovacím úvěrům od Lišky.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.