30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Spoření

Lednové novinky ze světa spořicích účtů

Je tu náš pravidelník, který za Vás sleduje vše, co se děje ve světě spořicích účtů. V lednu pořadí na prvních místech zamrzlo. S úrokem 1,3 % jsme třetí. Ledy se pohnuly až za námi.
GE Money Bank sklouzla z šesté pozice na dvanáctou. Od 5. 2. 2014 nahrazuje spořicí účet Genius 6 novým kontem Genius 7. Zatímco dosud banka úročila vklady do 100 tisíc korun 1,2 % ročně a zůstatek nad tuto hranici 0,5 %, nyní klesá úroková sazba na 0,8 %.graf-unor-2014Jak jsme Vám už psali, na konci ledna se změnily podmínky úročení pro nové klienty. Těm, kteří přišli od 1. února, se bude od srpna úročit sazbou TOP3 garance vklady jen do výše 250 000 korun. Zbytek peněz nad tuto hranici se bude od srpna úročit sazbou 0,7 %. Pokud jste už měli jakýkoli účet před koncem ledna, změna se Vás vůbec nedotkne. Vaše úspory se budou i nadále úročit jedním ze tří nejvyšších úroků na trhu až do výše zůstatku 1 milion korun. Slib, že Váš úrok bude patřit vždy mezi 3 nejvyšší, se nemění a měnit nebude.

One Comment

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.