30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Pojištění

Jaké pojištění se vyplatí mít sjednané?

Pojišťovny nabízí rozmanité druhy pojistek, ne všechny jsou ale potřebné a výhodné. Přinášíme vám proto seznam top druhů pojistek, které se určitě vyplatí mít a popíšeme si i způsob, jak pokaždé sjednat pojištění levně a přitom výhodně.

Pojištění bydlení

Pokud jste majitelem nemovitosti, určitě je třeba pojištění mít. Existují 3 možné varianty. První je pojištění nemovitosti, v rámci kterého lze pojistit byt, dům i rekreační objekt (více o něm zde). Druhým typem je pojištění domácnosti, které se vztahuje na movité věci, jako jsou spotřebiče, nábytek aj., které máte doma. Do třetice je možné si sjednat pojištění majetku online, které kryje škody na věcech movitých i nemovitých. Všechny 3 pojistky vás chrání v případě, když dojde k poničení věcí živelnými pohromami i při krádeži.

www.penizeamy.cz_online_ergo_cz_01

Na cesty

Jedním z nejdůležitějších druhů pojištění do zahraničí je pojištění na cesty. Pokud si myslíte, že vám při cestě do zahraničí stačí základní zdravotní pojištění, jste na omylu. S ním máte nárok pouze na základní ošetření ve veřejných zdravotnických zařízeních. Cestovní pojištění kryje všechny náklady na léčbu, převoz do nemocnice i do ČR aj. Sjednat lze cestovní pojištění online během několika minut.

www.penizeamy.cz_online_ergo_cz_02

Na život

Mezi důležité pojistky patří tzv. životní pojištění. To je ochranou i pro vaše nejbližší: V případě vašeho úmrtí dostanou vaši blízcí peníze. Životní pojištění může fungovat i jako forma spoření na důchod.

Specifické pojistky

Existuje i celá řada pojistek, které jsou určeny pro specifické případy. Příkladem je pojištění pilotů, které je určeno pro piloty, kteří létají ve vypůjčeném letedle. Z pojistky jsou kryty škody, které pilot způsobí na letadle a je určeno i pro piloty instruktory. V tomto případě se z pojištění kryjí škody, které na letadle způsobí žák.

www.penizeamy.cz_online_ergo_cz_03

Jste pojištěni? Ne? Přestaňte riskovat a o pojištění se začněte zajímat. Výhodné pojistky nejsou drahé! Výhodnější je sjednat pojištění online, protože při této forma nabízí pojišťovny slevy a různé bonusy. Důkazem je například nabídka pojišťovny ERGO.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.