30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Půjčky

SMS půjčka je dostupná snadno a rychle

Pokud potřebujete půjčit rychle menší obnos peněz od stokorun do pár tisíc, případně desítek tisíc, a nemáte čas čekat, je SMS půjčka ideální volbou. Instituce nabízející půjčky mají různé podmínky, ale základ je stejný.

Jak půjčka probíhá

Nejdříve si určíte, kolik si chcete půjčit, a na jak dlouho. Podle výše částky a doby do jaké půjčku splatíte, vznikají poplatky, které s vyšší částkou a delší dobou splatnosti vzrůstají. Na internetu mají instituce svoje kalkulačky, kam zadáte požadovanou částku a dobu do kdy ji splatíte a hned uvidíte, kolik ve finále zaplatíte.

Většina institucí o vás nechce vědět žádné podrobné informace, některé si ověří, jestli na vás není vedena exekuce, dále musíte být starší 18ti let a mít splacené veškeré půjčky u té instituce, u které si chcete půjčku vzít. Dále si někteří ověřují, zda nemáte bydliště na obecním úřadě, u vyšších částek vyžadují potvrzení o příjmu, případně další potřebné údaje.

Informace, které o vás budou chtít bezpodmínečně vědět, jsou: částka a doba splatnosti, jméno, příjmení, rodné číslo, číslo občanského průkazu, adresa a bankovní spojení pro zaslání požadované částky. To vše vyplníte do formuláře na internetu, případně zašlete pomocí SMS. Jestliže splníte všechny podmínky, přijde vám zpráva o schválení půjčky. V opačném případě přijde zpráva o zamítnutí půjčky. Pokud splníte podmínky, peníze na účet obdržíte obvykle do druhého dne.

Informace k půjčkám

Pokud si půjčujete poprvé, většinou si nemůžete půjčit tolik, jako když se půjčka opakuje. Jestliže se stanete spolehlivým plátcem, znovu vám stejná instituce půjčí více peněz. Pokud nebudete moct půjčku včas splatit, je možné si ji prodloužit, ovšem za další poplatky.

V případě nezaplacení půjčky vznikají vysoké poplatky, které s déletrvajícím nesplácením mohou být předány inkasní agentuře. Ta si následně účtuje další poplatky, a pokud nezaplatíte i této agentuře, bude váš dluh předán k řešení exekutorskému úřadu a může dojít k případné exekuci vašeho majetku.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.