30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Půjčky

SMS půjčky – řešení pro rychlé poskytnutí finančních prostředků

SMS půjčky jsou nejčastější a poměrně nejoblíbenější formou půjček. Mnoho lidí je využívá, jsou rychlé a bez zbytečného papírování.

Získat SMS půjčku, je snadné. Stačí se zaregistrovat na internetových stránkách některého z poskytovatelů malých půjček, podepsat smlouvu a můžete začít kdykoli půjčku čerpat. Pokud jste v registru dlužníků, nikomu to v tomto případě nevadí. Do něj poskytovatel půjčky nedohlédne. Jen nesmíte mít na krku exekuci a nesmíte být v procesu oddlužení. A některým nevadí ani to.

SMS půjčka je snadno dostupná. Po registraci stačí kdykoli zaslat SMS zprávu na příslušné telefonní číslo s příslušným textem a obratem je částka v řádu jednotek tisíc připsána na váš účet.

U naprosté většiny společností lze půjčku ještě o jeden až několik týdnů prodloužit. Pochopitelně za nějaký poplatek. A pokud ani pak klient nezaplatí, nastupují další sankce za upomínky a smluvní penále. Společnosti zabývající se poskytováním SMS půjček vědí, komu půjčují. A tak si mnohdy s vymáháním nedělají přílišné starosti, pohledávku rovnou převedou na společnost, která to z klienta už vymůže.

Podvodníci

S podvodníky se setkáte snad v každé oblasti. Hlavně u nebankovních poskytovatelů půjček. Když už přeci jen budete chtít čerpat drahou půjčku, dejte pozor zejména na několik věcí:

  • Víte, kam máte peníze podle smlouvy vrátit? Občas někteří rádoby poskytovatelé klientům nesdělí, jakým způsobem mají vrátit půjčku, ale rovnou jim účtují penále.
  • Podmínky smlouvy by měly být jasné a srozumitelné. Jestliže jim nerozumíte, nesouhlaste s nimi a raději si nepůjčujte.
  • Zvýšenou pozornost dejte také na veškeré sankční poplatky, zejména pro případ pozdního zaplacení. Může se stát, že se třeba zpozdíte o jeden den, ale díky tomu neuhradíte svůj závazek celý. Ve smlouvě pak může být odstavec, že společnost vám vrátí peníze zpět, ale bude si za tu dobu účtovat sankční poplatky.

 

Poskytovatelů půjček je mnoho. Ale někdy dost drahých. Je dobré si opravdu dávat pozor, od koho si půjčujete a společnost si na internetu prověřit od jiných klientů kteří s takovou společností mají už nějaké zkušenosti.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.