30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Peníze

Ušetřete díky chytrému telefonu a aplikacím od obchodů, restaurací a dalších

Každý denně nakupujeme, chodíme na jídlo do restaurací, občas chceme pořídit nový kousek do šatníku či udělat radost rodině nebo známým nákupem něčeho do domácnosti, dárkem… Telefon vám v této oblasti může pomoct ušetřit i několik tisíc korun ročně. Stačí, abyste se zaregistrovali u oblíbených prodejců a nechali si zasílat slevové kupony i zajímavé nabídky, díky nimž pak při nákupu získáte mnohé slevy.

Stáhněte si aplikaci

K tomu, abyste měli aktuální nabídky přímo v telefonu, postačí stáhnout si aplikaci toho či onoho konkrétního obchodu. Pokud budete online, můžete získat náhled na „své“ kupony kdykoli, jestliže šetříte a jste na internetu jen občas, můžete si je stáhnout do svého telefonu a zobrazit obsluze přímo při placení.

Vše je zdarma

Pokud máte obavu z nechtěných poplatků, se kterými se běžně setkáváme např. u bank či nebankovních společností, zde jsou obavy liché. Jak stažení, tak používání aplikací, je zcela zdarma, smířit se ale budete muset s tím, že prodejce o vás bude mít základní údaje. Většinou je nutné uvést pro registraci a následné výhody své bydliště, osobní údaje – jméno, příjmení a věk i emailovou adresu.

Díky slevovým kuponům v telefonu se dá skutečně ušetřit mnoho. Jde často o slevy více než 50%, a tak žijete-li ve větším městě, stačí každý den oběhnout některé obchody a vše nakoupíme mnohem levněji, než by bylo běžné.

Investice do chytrého telefonu se jistě vyplatí. Mimo slevové akce můžete používat i mnohé jiné aplikaci jak ke sledování počasí, dopravních spojů, kurzů měn a mnohé jiné. Stačí se „nachytřit“ na internetu nebo v diskuzích o vaření, sportu, motorismu atd. Záleží na tom, co vás zajímá a mít pohodlnější život.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.