30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Peníze

Výhra v loterii je snem každého. Vyhrát však mohou jen ti, kdo hrají

Mladí, staří, muži i ženy, každý alespoň tu a tam řeší otázku, co by provedl s penězi, kdyby vyhrál. Mluvíme často o tom, co bychom s výhrou udělali, muži většinou sní o silných a drahých autech, ženy spíše řeší zájezdy, bydlení nebo nákup krásného šperku či parfému. Jenomže jen málo z nás jde výhře naproti. Schválně, kolikrát za rok si vsadíte? A tím není myšleno koupení si výherního losu za 20 Kč či 50 Kč. Sázíte do skutečné loterie, kde se hraje o skutečně hezké peníze?

Kde se hraje o velké peníze

I u nás můžete vyhrát nějaký ten milion, pokud chcete ale hrát o skutečně vysoké peníze, za které si koupíte to, po čem bažíte, zkuste loterii USA. Můžete kupříkladu vyzkoušet štěstí a hrát loto Powerball online, jež je mezi populací po celém světě velmi oblíbená.

Hazard, který se rozhodně vyplatí

Možná nejste zastánci online nebo kamenných casin a loterií, protože se bojíte prohry investovaných peněz. Ano, toto riziko musíte být ochotni podstoupit, pokud chcete vyhrát. Ale bez něj výhra jednoduše možná není. Právě teď je jackpot v Powerballu úctyhodných USD 359 000 000. Hrát o něj se bude již za dva dny, již za dva dny můžete být bohatí, pokud se rozhodnete zkusit Štěstěnu. Za tuto výhru vložené peníze a riziko jistě stojí.

Jak hrát hru Powerball

Máte dvě možnosti, jak Powerball hrát. Buď vsadíte na svá čísla, která si vyberete a o nichž si myslíte, že vám přinesou výhru, nebo zvolíte rychlý výběr. Vašim úkolem pak bude uhodnout pouhých šest čísel, abyste vyhráli zmiňovaný vysoký jackpot.

Zkuste i vy hru, která má své kořeny již v roce 1988, což svědčí o tom, že je oblíbená a hraje ji spousta hráčů. Třeba budete právě vy těmi, kdož vyhraje jackpot, nebo alespoň jinou částku, která bude v přepočtu na naši měnu úžasná, a otevře vám úplně jiné možnosti.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.