30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Půjčky

Chytrý návod, jak na úvěrech zaplatit méně

Všichni víme, že když si správně vybereme půjčku, můžeme stlačit úroky a poplatky na minimum. Znáte ale tyto tipy, jak ušetřit ještě více? Co všechno vám může pomoci ušetřit na úvěrech a zaplatit výrazně méně?

Spolehlivý a důvěryhodný klient získá lepší podmínky

Doložení příjmů i v případě, že jste OSVČ, může výrazně zvýšit nejen vaše šance na samotné získání úvěru, ale především na výhodnější podmínky. Zvýšit šance napomáhá i uzavření smlouvy o nájmu, která poskytovateli v podstatě říká, že když dokážete platit nájem, měli byste být schopni splácet i půjčku. Dalším důležitým faktorem je záznam v registru dlužníků. Ten se někdy vyskytuje neprávem. Jak zažádat o vymazání záznamu z registru dlužníků?

Využijte bezúročné období

Při výběru si zvolte takovou půjčku, která nabízí bezúročné období. Tato doba se nejčastěji pohybuje od 14 do 30 dní v závislosti na celkové výši půjčky. Bezúročná půjčka je cesta, jak můžete skutečně výrazně ušetřit díky nulovým úrokům.

Odměny za řádné splácení

Další variantou, jak poskytovatelé odměňují své věrné zákazníky, jsou různé odměny za řádné splácení. Nabízejí vrácení části úroků nebo rovnou vrácení několika splátek. Všechny tyto výhody bývají jasně uvedeny ještě předtím, než si půjčku vezmete. Odměny jsou ale podmíněny vzorným chováním ze strany zákazníka, kdy je nutné dodržet všechny termíny a vše řádně a včas zaplatit.

Refinancujte a slučujte půjčky do jedné

Pokud už máte půjčku, stále existuje cesta, jak na ní ušetřit. Využijte možnost refinancování půjček a změňte již nevýhodné podmínky na novou a schůdnější půjčku. Pokud máte půjček více, vyzkoušejte možnost konsolidace neboli sloučení půjček a získejte o něco výhodnější podmínky než při placení několika úvěrů najednou.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.