30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Půjčky

Dlužník, který není dlužníkem

Někdy je opravdu problém vyjít s penězi a někteří lidé tento problém řeší opravdu hojně, a tak se často stává, že mají i několik půjček najednou. Avšak to může být někdy problémem, protože když máte jednu půjčku, tak už jste zapsáni do registru dlužníků a nikdo další vám nepůjčí.

Dloužím, ale v rejstříku nejsem

Lidé, kteří mají finanční problémy, mívají často největším problém s tím, že jsou již evidováni jako dlužníci a jen velmi těžko najdou někoho, kdo by jim ještě půjčil. Takoví lidé si ze všeho nejvíce přejí, aby byli smazání z registru dlužníku, ovšem pro mnohé je to nesplnitelný sen. Avšak co kdyby to opravdu šlo? Na jednu stranu by to byl trochu podvod, avšak na druhou stranu by to mnoha lidem pomohlo. A proto zde existuje společnost, která s těmito problémy umí pomoci a opravdu dokáže smazat nějakého dlužníka z registru.

Jak to všechno funguje?

Pro lidi, které to osvobodí je snad jedno, jak se ze seznamu vytratí, ale podstatné je, že dostanou příležitost. Princip je neznámý pro mnohé z nás, avšak údajně se nejedná o nic nelegálního, naopak se řídí postupy, které jsou dány legislativou České republiky, takže můžete být v klidu, že neděláte nic zakázaného. Stačí jen kontaktovat firmu, která se tím zabývá, dát jí patřičné údaje a o všechno bude postaráno. Avšak něco vás to bude stát, většinou je to pro dlužníky poměrně vysoká částka, a proto raději zůstanou na oné listině, avšak lidé ve velké nouzi si klidně zaplatí i několik tisíc, aby měli, jak se říká čistý list.

Co když mě nevymažou?

Upřímně řečeno daná společnost neslibuje stoprocentní úspěšnost. To znamená, že mnoho lidí dokážou vymazat ze seznamu dlužníků, avšak nepodaří se to u úplně všech. Ovšem společnost garantuje, že v případě, že se jim nepodaří vás vymazat, tak vám peníze okamžitě vrátí zpátky. Pravda je, že sice nezískáte to, po čem jste toužili, ale na druhou stranu o nic nepřijdete.

Už nechci být na listině!

V případě, že i vy jste součástí tohoto seznamu a nechtěli byste jim být, tak stačí kontaktovat danou společnost, která se vám bude snažit pomoct, abyste opravdu byli vymazání z registru dlužníků. Sehnat si ten správný kontakt určitě nebude problém. Čas od času vám určitě přijdou i reklamní emaily, na kterých tento kontakt najdete. Ale můžete i sami hledat na internetu společnosti či osoby, které by vám s tímto problémem pomohly.

Pro někoho utrpení

Pravdou je, že pro někoho je to pocit vysvobození, avšak jsou i lidé, kterým to nepomůže, ale naopak jim to uškodí. A to z jednoho prostého důvodu, kterým je zadlužení. Budou si znovu půjčovat, i když nemají na splátku první půjčky a podobně, což je přivede do opravdu hrozné situace. A tak většina těch, kteří se nechají vymazat, stejně skončí s exekucí a velkým problémem, takže pro některé je to opravdu jen zbytečné mrhání peněz.

Být na seznamu dlužníků je pro mnohé noční můrou, ovšem nyní se to může všechno změnit a rázem budeme mít svobodu.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.