30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Půjčky

Nejvýhodnější úvěr od ACEMA s Martinem Dejdarem

Společnost ACEMA Credit Czech, a.s. působí na českém trhu už 16 let, povedlo se jí vybudovat si pozici spolehlivé a dobře známé firmy. Aktuálně má novou tvář – Martina Dejdara, s nímž se nemusíte bát, že vás z financí přejede mráz po zádech.16259-banner-mraz-finance-300x250

ACEMA je vnímána jako jedna z nejspolehlivějších a nejslušnějších nebankovních společností poskytujících půjčky. Určitě je to hlavně díky jejich orientaci na zákazníka, důvěře a otevřenosti. Z pár let starého průzkumu vyplývá, že 90 % klientů bylo se službami spokojeno. Dnes by číslo mělo být ještě vyšší. Společnost pro to udělala vše.

Mezi nejnovější změny patří spolupráce s Martinem Dejdarem, který bude využíván v reklamních kampaních. První, v níž přebíhá Martinovi mráz po zádech, už běží. Novinkou je také web, na kterém mohou klienti žádat o nebankovní půjčky.

ACEMA půjčuje od 100 000 až do pěti milionů korun. Po nebankovní půjčce dost častou sáhnou problémoví klienti (se zápisem v registru) nebo lidé, co potřebují peníze opravdu rychle a bez zbytečných otázek. Přesto firma důvěřuje každému bez výjimky. Nezajímá ji, na co si peníze půjčujete, nechtějí výpis z registru dlužníků ani doložení příjmů.

Mnoho nebankovních společností se snaží využít situace některých klientů, kteří peníze potřebují opravdu nutně, a půjčují na velmi vysoký úrok. ACEMA Credit vychází zákazníkům vstříc, úrok je srovnatelný s půjčkami v bance, nemají žádné skryté poplatky, není třeba platit nic předem a už při podpisu smlouvy klienti jasně vědí, kolik nakonec zaplatí. Profesionální poradce si s každým klientem smlouvu projde.

O půjčky od nebankovních společností nežádají pouze problémoví klienti

Filozofie ACEMA stojí na myšlence, že o půjčku u nebankovní společnosti nežádají pouze problémoví klienti. Problém s úvěrem od banky mohou mít i ženy na mateřské dovolené, důchodce, drobní soukromí podnikatelé, jejichž příjem se zdá rizikový a další. Jde o slušné lidi a tak je s nimi i jednáno.Peníze

Podobně je to s registrem dlužníků. To, že v něm má někdo zápis, ještě neznamená, že tentokrát nemusí vzorně splácet. Půjčky bez registru tady dostanete hned, bez zbytečného zdlouhavého vyřizování.

Půjčky mají splatnost až 20 let, ručíte nemovitostí. Předběžně jsou schvalovány on-line, takže verdikt se dozvíte do pár minut, peníze na účtu mají klienti klidně už druhý den. Celý aktualizovaný web je udělaný moc pěkně. Pomocí jednoduché online kalkulačky si předem vypočítáte, jaké budou vaše splátky, objevíte informace o půjčkách, konsolidacích a podnikatelských úvěrech (až do 50 mil. Kč).

Aktuálně běží na webu akce, v rámci níž můžete získat nejvýhodnější úvěr na trhu. ACEMA garantuje své nízké úroky, a pokud náhodou někde objevíte lepší úvěr, nebojte se ozvat. Připraví pro vás individuální nabídku, která bude ještě výhodnější, a dostanete dárek.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.