30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Půjčky

Jak řešit nedostatek peněz před Vánoci

Vánoční atmosféra už pomalu začíná v každé domácnosti a spousta z nás nakupuje nejrůznější dárky svým blízkým. Ne všichni na ně ovšem máme peníze. Pokud patříte mezi ty méně šťastné, jimž se nepodařilo potřebný finanční obnos ušetřit, měli byste si s obstaráváním peněz pospíšit. Vánoční slevy jednou skončí, a navíc se v obchodech bude na poslední chvíli nacházet tolik lidí, že vás jakékoli nakupování rychle omrzí. Že nevíte, jak peníze sehnat? Nevadí! Poradíme vám.

Banky půjčí jen vyvoleným

Většina lidí se snaží jít se žádostí o půjčku nejprve do banky. Musí si být ovšem jistí svou bonitou. Bankovní domy si každého potenciálního klienta velmi pečlivě prověřují a půjčí pouze některým. Především sledují registry dlužníků a berou v potaz i aktuální měsíční příjem žadatelů. Jestliže již někomu dlužíte a nemáte své závazky splaceny, pak se raději bankám obloukem vyhněte. Řešení se totiž nachází úplně někde jinde…

U mikropůjček pečlivě sledujte podmínky

Výbornou volbou může být rychlá půjčka u nebankovního poskytovatele. U ní je ale třeba se velmi precizně informovat o podmínkách poskytování. Mnohdy se totiž můžete setkat s vysokými úroky, případně velkými poplatky spojenými se zprostředkováním úvěru. Doba splatnosti se obvykle pohybuje okolo 30 až 40 dní, což není příliš mnoho. Že byste zhruba za jeden měsíc našetřili spousty peněz, není příliš pravděpodobné, a tak se vyplatí všechno do detailů spočítat.

Credit Limit jako efektivní cesta z finanční tísně

Chcete-li vsadit na jistotu, vyberte si Credit Limit. Jedná se o dlouhodobý flexibilní úvěr od společnosti Ferratum Bank. Ta nabízí až 35 000 korun s tím, že peníze můžete čerpat pouze v momentu, kdy to skutečně potřebujete. Splácet lze jak po částech, tak i jednorázově. Velkou výhodou je fakt, že hradit budete jenom denní úrok a poplatek ve výši 12,5 %, jenž se odvíjí od čerpané částky. Zaplatíte tedy tehdy, když čerpáte peníze na váš bankovní účet. Splácíte samozřejmě v momentu, kdy na to budete mít. Oproti mikropůjčkám ušetříte až 33 %. I přesto si ale musíte spočítat, zdali na půjčku skutečně máte!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.