30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Banky, Peníze

Nebojte se bitcoin peněženky!

 

 

 

 

 

 

Jistě už jste o bitcoinu slyšeli. Nejslavnější kryptoměna, která je o dost silnější než ekonomiky rozvojových států. Přitom vůbec fyzicky neexistuje. Nemůžete si ji dát do peněženky. A co když to můžete?

Adresa

Víte, co je to bitcoin adresa? Představte si bankovní účet, na který se ukládají kryptoměny. Založíte ji velmi jednoduše, není k tomu potřeba žádné instituce. Prostě si jenom uděláte účet na některé ze stránek, jež adresy poskytují. Nyní můžete začít vesele obchodovat. Zdá se vám, že uložit takto peníze je nebezpečné? Ano, vaše adresa může být napadena hackerským útokem, ale jinak má bitcoin velkou výhodu decentralizace. Nic ho tudíž neovlivňuje a nikdo do něj nemůže nijak zasáhnout, dokonce ani jeho tvůrci. Spěchejte, bitcoinů je omezené množství, do roku 2030 jich bude vytěžena drtivá většina.

Kolik to vlastně je, ten jeden bitcoin? Podívejte se na aktuální hodnotu bitcoinu.

Peněženka

Jak funguje bitcoinová peněženka? Ta sdružuje všechny vaše adresy pod jednu správu. Je nutné dodat, že pro každou příchozí platbu se totiž tvoří nová adresa, na kterou bude provedena transakce. Dělá se to z toho důvodu, aby odesílatel neviděl zůstatek příjemce a obchodování bylo bezpečnější. Peněženek je několik druhů, například on-line či hardwarové. Přečtěte si podrobnější popis bitcoin peněženek.

Hlavně se nebát!

Největší problém kryptoměn je ten, že se jich stále velké procento lidí bojí. Je to z části chyba i zkušených obchodníků a těžařů, kteří mnohdy nejsou schopni informace podat jednoduše, takže práce s bitcoinem se zdá velmi obtížná. Jistě, pokud se tím chcete živit, je potřeba si mnoho taktik nastudovat, ale jako začátečníkům vám bude stačit základní know-how. Zvláště když vám někdo podá pomocnou ruku. Velmi dobrý je třeba kurz bitcoinu od Karla Fillnera, s nímž rychle pochopíte celý systém a začnete vydělávat.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.