30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Banky

Přehled i zodpovědné hospodaření přináší aplikace Správce financí

 

 

 

 

Než se nadějeme, přijde konec roku a s ním bujaré oslavy spolu s nejkrásnějšími svátky – Vánocemi. Poslední dny stávajícího roku tradičně mívají slavnostní atmosféru a nesou se v duchu rodinné pohody a poklidného štěstí. Prožíváme je obvykle silně emocionálně a je v zájmu každého z nás, aby naši nejbližší, přátelé i známí sdíleli pocit sounáležitosti a spokojenosti s námi. Ke vší nadpozemské kráse, lásce a štědrosti, jež k Vánocům neodmyslitelně patří, se řadí i další veskrze materiální otázka, kde na to vše vzít. Velice užitečnou se jeví internetová aplikace Správce financí Home Credit. Zcela jednoduše umožňuje kontrolovat jednotlivé půjčky, kreditní karty i jiné finanční produkty. Home Credit spustil internetovou aplikaci Správce financí již v roce 2014. Aplikace Správce financí funguje velmi podobně jako elektronické bankovnictví. Ve srovnání s internetovým bankovnictvím Správce financí nabízí větší nabídku možností, jak spravovat online své produkty.

Nákup na splátky bez starostí

Společnost Home Credit nalezneme na našem trhu již od roku 1997 a specializuje se na obchodní úvěrování. Má nejen bohaté zastoupení v obchodech se spotřebním zbožím a zbožím dlouhodobého charakteru, jako i letité zkušenosti s financováním domácností a spotřebitelů. V široké nabídce úvěrových produktů nalezneme klasické nákupy na splátky, řešení tíživé finanční situace klienta a další podobné služby. Spolehlivé klienty firma motivuje prostřednictvím bonusového programu k včasnému a zodpovědnému splácení.

Na věrného zákazníka čeká odměna

Ekonomové tvrdí, že 20 % stálých zákazníků je schopno realizovat firmě 80 % celkového obratu. Z této myšlenky vyplývá snaha o udržení zákazníka a stimulace k opětovnému nákupu. V duchu hesla „Věrnost se vyplatí“ nabízí renomované i moderní společnosti svým dosavadním klientům různé typy věrnostních programů. Se zajímavým nápadem, který skutečně šetří peníze, přichází stálice mezi našimi bankami – Česká spořitelna. Jedná se o tzv. iBod České spořitelny. Jeho majitel může kombinovat výhody plynoucí z nákupu od mnoha luxusních i běžných firem, které působí na našem trhu. Bližší informace ohledně této nabídky čtenář nalezne na https://www.hardyn.cz/ibod/.

Právě v době předvánoční peníze potřebujeme ze všeho nejvíce, proto je vhodné s nimi nakládat náležitě zodpovědně a ekonomicky efektivně.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.