30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Investice

Podílové fondy si vysloužily velkou popularitu

Možností, jak investovat existuje celá řada. Každý z nás chce zhodnotit svoje úspory, takže hledá cestu, jak být efektivní. Jedna z cest vede k podílovým fondům, které se běžně označují za velice vhodný prostředek, kterak investovat peníze určené na důchod. A jedná se o nesmírně populární záležitost, jelikož Češi mají v podílových fondech naspořeno již 432 miliard korun a to tedy skutečně není malá částka. O zvyšující se oblibě svědčí fakt, že za rok 2016 přiteklo 50 miliard korun.

Nebojte se nutnosti příliš vysokých investic

Podílové fondy představují atraktivní možnost, jak zhodnotit peníze. Rozhodně není třeba se této investice obávat. Někoho může předem odradit strach, že nebude mít dostatek peněz pro investování. To však bývá lichá obava, jelikož k investici do podílových fondů si vystačíte s několika stovkami měsíčně. Fondů je poměrně široká škála, takže se setkáte s konzervativními fondy, ale také narazíte na riskantnější fondy, jež investují do akcií.

S orientací může pomoci srovnávač

Vybrat si může skutečně každý, leč ne všichni se dovedou v problematice dobře zorientovat. S tím mohou pomoci služby srovnávače, jako je MítVíc. Zájemci stačí zadat jenom pár údajů, ze kterých bude patrný cíl. Následně dostanete doporučení, jaké podílové fondy se hodí právě pro Váš cíl. Díky tomu se lze zorientovat a zvolit nejlepší variantu. Každý má samozřejmě jiné představy a požadavky.

Podcasty i zajímavé čtení

Webové stránky MítVíc.cz nabízí spoustu zajímavého čtení. Kromě toho si můžete poslechnout podcasty na téma investování. Na webu pracují odborníci, kteří se zaměřují na zhodnocování peněz. Ti neustále sledují nové trendy na trhu a vyhledávají ty nejzajímavější příležitosti ke zhodnocování úspor. Díky nim máte přehled, jak investovat svoje úspory.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.