30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Nezařazené

Jak vydělávat na internetu více díky PPC reklamám?

Všichni majitelé e-shopů, online magazínů, webových aplikací a jiných stránek mají jedno společné. Ze svých webů chtějí co nejvíce vydělávat – ať už formou prodeje svých výrobků, pomocí affiliate programů nebo třeba inzerce. Jak ale výdělky maximalizovat?

Odpověď je vcelku jednoduchá. Více návštěvníků = více peněz. Otázka spočívá v tom, jak je na svůj web dostat? Pomoci by vám mohly PPC reklamy.

Dozví se o vás ti správní lidé

S PPC reklamami se pravděpodobně setkáváte dnes a denně. Jsou ve vyhledávačích, na webových stránkách i na sociálních sítích. A jelikož drtivá většina Čechů tráví volný čas na internetu, kde jinde byste je měli lákat, ať zamíří i na váš web?

PPC reklama se dá navíc dobře cílit na konkrétní uživatele podle věku nebo třeba zájmů. Díky tomu se zobrazuje jen lidem, kteří budou mít o váš web zájem, a vy neutrácíte peníze za neefektivní reklamu.

Získáte reálné konverze

Co je vaším cílem? Buď aby přišlo mnoho návštěvníků, díky nimž vyděláte na inzerci, nebo aby si lidé objednali váš produkt či službu. K tomu je potřeba vymyslet chytlavý text inzerátu, cílit na vhodná klíčová slova a poslat lidi na vhodnou stránku. Tuto chybu dělá mnoho začátečníků – když někdo klikne na jejich inzerát, dostane se na hlavní stránku. Ale to je omyl. Měl by se dostat přesně tam, kam potřebuje, například na stránku konkrétního produktu.

Pamatovat byste si měli i to, že je lepší PPC kampaň cílit na určitá, nikoliv obecná klíčová slova. Člověk zadávající do vyhledávače obecná slova totiž obvykle ještě není rozhodnut, jakou službu či produkt vlastně potřebuje, konverze je tedy logicky nižší.

Chcete naplno využít PPC reklamy, ale moc se v této problematice neorientujete? Využijte schopností odborníků. Zkuste to u PPC Profits, kteří se starají o online marketing firmám jako Nestlé, VUT a Adidas.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.