30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Peníze

Slevové kupony, akce a výhodné nabídky na jednom místě? To je PromoKupon.cz a Zlevňovač

Kdo by nechtěl ušetřit na plánovaných i neplánovaných nákupech, na víkendových pobytech, věcech, bez nich že neobejdeme i na těch, které si kupujeme jen tak pro zpříjemnění si života? K tomu není potřeba procházet jednotlivé webové stránky obchodů nebo poskytovatelů služeb. Ani nechat si schránku zahlcovat newslettery, aby vám slevy a akce neunikly. Existují totiž speciální webové stránky a rozšíření pro prohlížeč Chome, s jejichž pomocí budete mít absolutní přehled o výhodných nabídkách z mnoha odvětví.

Rozšíření pro prohlížeč Chome má název Zlevňovač.cz. Je jednoduchý a nebudete za něj nic platit, stačí si jej nainstalovat. Ušetřit na nákupech můžete od stovek až po tisíce měsíčně, záleží na tom, jak moc budete vám vyhovující slevy a slevové kupony využívat a jak často budete s jejich uplatněním nakupovat.

Obchody, které znáte

Na stránkách PromoKupon.cz najdete kolem 500 slevových kuponů od nejznámějších českých a slovenských obchodů, v nichž nejčastěji nakupujeme. Jmenujme např. Alza, Kasa.cz, Mall, Zoot… Najdete zde i slevy pro poskytovatele služeb, jako třeba AirBnE, Zaslat, Liftago…

Zorientujete se rychle, vybírat můžete dle požadované kategorie zboží, nebo použijete vyhledávač slev. Stačí pouhé kliknutí a přenesete se k poskytovateli slevy, kterou pak nezbývá než při placení použít.

Nebudete obtěžování nechtěnou reklamou

PromoKupon.cz nepatří k těm, kteří sbírají údaje o nakupujících, a tak nehrozí, aby vám začaly choti nevyžádané nabídky z míst, o něž nemáte zájem. Všechny slevy jsou platné, ihned víte, jak dlouho ještě budou aktuální. Zajímavostí je, že najdete-li slevu, jež není platná a označíte ji palcem dolů, majitel PromoKuponu.cz vám vyplatí 100 Kč. Tak jistý si je platností svých informací o slevách.

Zaujalo vás to? Vyzkoušejte, jak funguje Zlevňovač a doporučte jej svým přátelům nebo rodině. Budete překvapeni, kolik kuponů a akcí budete moci uplatnit a ušetřit tak spousty peněz, které použijete jinde.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.