30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Půjčky

Chybí vám peníze? Zkuste rychlou půjčku od autozastavárny

Potřebujete půjčku, ale nechcete nebo nemůžete využít bankovních služeb? Věděli jste, že je možné zažádat o rychlý úvěr u autozastavárny? Rozhodně to stojí za zvážení. Nemusíte dokládat informace o příjmech, ani nikdo nebude pátrat, zda jste v registru dlužníků. Jediné, co pro to musíte udělat, je ručit vlastním vozem. Pojďme si tuto službu podrobněji představit.

Jak na to

Pakliže budete chtít využít půjčky od autozastavárny, je potřeba si nejdříve nechat ocenit své auto. Nemusíte se však trápit otravným papírováním. Jestliže zašlete aktuální fotografii a platný technický průkaz autozastavárně, nacení váš automobil sami. Odhad ceny provádí sjednaní experti, takže buďte bez obav, že by váš vůz byl podceněn. Poté, co je stanovena orientační cena zastaveného vozidla, dohodnete se na konkrétní částce, která vám bude vyplacena. Pakliže využijete službu Money & Drive, zůstane vám auto nadále k dispozici. V případě klasické zástavy, neboli služby Money & Store, dochází k zastavení vašeho vozidla. Doba úvěru není časově omezena. Záleží jen na vás, kdy budete chtít smlouvu ukončit. O své auto nemusíte mít strach. Bude zaparkováno v suchu a bezpečí v prostorách autozastavárny.

Výhody půjček od autozastavárny

Kromě toho, že vám je úvěr poskytnut bez nahlížení do registru, probíhá půjčka rychlostí blesku. Jakmile je stanovena cena auta, a tedy i domluvena výše půjčky, jsou vám peníze vyplaceny do třiceti minut. Vyplácí se až 80 % odhadované ceny vašeho vozu. Zastavuz s.r.o. je spolehlivá autozastavárna v Praze, která má pobočky také v Brně a Teplicích. Můžete využít její služby prostřednictvím aplikace Whatsapp, nebo si zjistit informace tradiční cestou pomocí emailu či telefonu. Odhad ceny automobilu i konzultace ohledně úvěru jsou zcela zdarma.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.