30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Půjčky

Znáte moderní způsoby, jak si půjčit peníze během několika minut?

Důvodů, proč pátráte po společnosti, která by vám poskytla peníze opravdu rychle, může být nespočet. Váš zaměstnavatel se možná opozdil s výplatou anebo jste si to zkrátka špatně na začátku měsíce spočítali. Nemáte ale na úhradu provozních nákladů domácnosti, fakturu od telefonního operátora anebo nákup potravin a základního zboží. Asi každý z nás někdy uvažoval o rychlé finanční injekci. Jen málokdo ale přišel na to, jak peníze opravdu rychle získat. Máme pro vás několik rad a tipů, díky kterým to už pro vás do budoucna nebude problém.

Jde to v bance? Zkuste kontokorent anebo kreditku

 

Pokud máte v pořádku finanční minulost a dostatečné příjmy a obraty na účtu, nabízí se návštěva banky, u níž máte veden svůj bankovní účet. Jestliže nepotřebujete finanční injekci v rozmezí několika stovek tisíc, ale postačí vám pár stokorun či tisícikorun k překlenutí nepříznivého období, požádejte bankovního úředníka o zřízení kontokorentu anebo vydání kreditní karty. Oba produkty byste měli být schopni vyřídit přímo na pobočce během několika mála minut. Existují však i případy, kdy v bance nepochodíte.

Vsaďte na nebankovní instituce

 

Důvodů, proč vám banka nepůjčí, může být nespočet. Buďto je vaše bonita nedostatečná, máte nízké příjmy, anebo se vaše jméno nachází v registru dlužníků. Ať je důvod jakýkoli, neházejte „flintu do žita“. Naštěstí existují také nebankovní instituce, které vás podrží i ve chvíli, kdy nad vámi banka zlomila hůl. Navíc nebankovní poskytovatelé přichází se zajímavými produkty, díky nimž můžete získat rychlou půjčku ihned na účet anebo v hotovosti. Které to jsou? Seznamte se s těmi nejzajímavějšími:

  • Půjčky bez dokládání příjmu: Ačkoli je ze zákona povinné ověřovat bonitu klienta, nařízení dále neříká, jakým způsobem má věřitel bonitu klienta ověřovat. Banky i některé nebankovní společnosti po vás budou chtít potvrzení od zaměstnavatele, což zbytečně prodlužuje dobu nutnou pro schválení a poskytnutí půjčky. Jestliže na peníze opravdu spěcháte, není nic jednoduššího, než požádat o půjčku bez dokládání příjmu. Věřitel sice vaše příjmy ověřuje, má k tomu ale vlastní databáze a mechanismy.
  • Půjčka přes SMS: Věděli jste, že o peníze můžete zažádat také prostřednictvím jedné jediné SMS zprávy? Obvykle je tedy nutné být registrován u dané nebankovní společnosti z dřívějška.  Pokud si zde ale půjčujete opakovaně, stačí poslat SMS v jasně zadaném tvaru a peníze vám obratem putují na účet.
  • Online půjčka v hotovosti: Zapomeňte na papírování, vyřizování na pobočce a zdlouhavou administrativu. Dnes už můžete získat finanční injekci, aniž byste opustili pohodlí domova. Stačí mít počítač s připojením na internet, vyplnit jednoduchý online formulář a zvolit způsob výplaty. Buďto vás může navštívit kurýr společnosti, který vám peníze předá v hotovosti, anebo si je necháte zaslat přímo na bankovní účet.
  • Půjčky bez ověřovacího poplatku: Spousta společností požaduje po klientovi zasílání ověřovacího poplatku ve výši jedné koruny. Jak už samotný název napovídá, jde o poplatek, jehož cílem je ověřit bankovní účet klienta. I zde ale může být onen pomyslný „kámen úrazu“. Pokud se totiž vaše banka neshoduje s bankou věřitele, připsání poplatku může trvat až 24 hodin. To samé platí také pro poukázání peněz na klientův účet.

Praktické rady, jak získat peníze co nejrychleji

Prvním krokem je pečlivé vypsání formuláře (žádosti o půjčku). V žádosti uvádějte pouze pravdivé a skutečné informace, věřitel je totiž bude samozřejmě prověřovat. Pokud zjistí, že jste v žádosti lhali, může ji bez pardonu smést ze stolu. Jednotlivé položky žádosti si důkladně překontrolujte a dávejte pozor na překlepy anebo faktické chyby, které by vám mohly cestu k půjčce nepříjemně zkomplikovat. Do žádosti vyplňujte také aktuální kontaktní informace (e-mailovou adresu, telefon, bankovní spojení apod.) a buďte na příjmu. Pokud se vám věřitel nedovolá, opět může žádost zamítnout.

 

 

Zdroj fotografie: pexels.xom

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.