30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Úspora energií

Jak přestat přeplácet zbytečně moc za energie s Energetickou kanceláří

strommast-2218719_640V dnešní době jsme obklopeni všemi možnými paušálními poplatky, které každý měsíc vysávají náš účet. Spousta z nás se snaží své peníze ušetřit na jednorázových transakcích, jako například na zlevněném zboží v hypermarketech nebo na motorových palivech. Proč tedy nezkusit nějakou alternativu i pro paušální poplatky, která by nám pomohla omezit výdaje i v tomhle směru?

Jedním z paušálních poplatků je učet za elektrický proud a plyn. A právě v tomhle oboru se nejčastěji setkáváme s případem zbytečného přeplácení. Podle statistik Energetické kanceláře se jedná až o 80% zákazníků, kteří platí až o 30% více než by ve skutečnosti mohli. Je to kvůli doposud víceméně monopolnímu trhu v tomto odvětví. Před několika lety se ale na světlo ukázalo několik dodavatelů, kteří jsou ochotni svým zákazníkům vystavit mnohem lepší podmínky s o mnoho nižší cenou, než bylo doposud vůbec možné.

Tyto dodavatele sjednocuje společnost – Energická kancelář. Energetická kancelář dohlíží na zjednání té nejlepší ceny spolu se servisem pro každého nového zákazníka a zároveň prověřuje a kontroluje každého dodavatele ve stránce kvality a dodržování podmínek.

Výběr vhodných dodavatelů pro jednotlivé zákazníky probíhá formou energetické soutěže. Tato soutěž je pro dodavatele velmi kompetitivním prostředím, protože právě ten nejlepší a právě ten s nejnižší cenou získá nového zákazníka. Soutěže se může zúčastnit každý, kdo chce ušetřit peníze a má chuť udělat změnu. Stačí jen trocha vašeho času na zkontaktování EK pomocí mobilního telefonu nebo emailu. Tenhle krok je jediným krokem, který musí nový zákazník udělat. Energetická kancelář si totiž zakládá hlavně na vstřícném přístupu k zákazníkovi, a tak zařizuje všechno papírování od odstoupení od smlouvy s původním dodavatelem po smlouvy nové s dodavatelem budoucím. Tento proces probíhá kolem 2-3 měsíců, po kterých zákazník získává novou cenu a začíná šetřit.

Způsobů úspory je zde hned několik. Nejběžnějším je sleva na elektřině a plynu, avšak je zde i možnost instalace svítidel pro celou domácnost či firmu nebo možnost dodávky zlevněného paliva nebo přímo montáž nového tepelného zdroje. V ceně dodávky kotle nebo tepelného čerpadla je i pomoc s jeho důkladným výběrem a instalací. U koupě nového kotle lze žádat o kotlíkovou dotaci, kterou pořádá každý kraj. S jejím získáním vám může EK také pomoci a ušetří vám tím čas a až 80% z původní ceny kotle. Více informací o dotaci se dozvíte na stránkách vašeho kraje.

Případný zájem o slevu můžete projevit na telefonním čísle +420 552 319 955 nebo pomocí své emailové adresy na info@ek.cz. Dodatečné informace se dočtete na webových stránkách Energetické kanceláře www.ek.cz.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.