30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Investice

Darujte potomkům zlato, stoupnete u nich v ceně

Hodnotné dárky by se měly potomkům předávat s mírou a v souvislosti s konkrétní příležitostí i jejich věkem. Hodinky, šperky jsou cennosti, které přetrvávají, i když je zrovna majitel nenosí. Také jsou cennou připomínkou blízkých, kteří je obdarovali a třeba už tady s vámi nejsou. Jedním z takových dárků, jehož hodnota je trvalá, případně se zvyšující, jsou například zlaté a stříbrné mince nebo slitky.

Drahé kovy jsou pojistkou do budoucna pro vás i vaše děti

Investiční zlato je významné pro dárce i obdarovaného. Vy jako rodič budete mít jistotu, že když se s vámi náhodou něco stane, pro potomky bude snazší nebýt odkázán pouze na své finance. Bude moci sáhnout do trezoru a s pomocí zlatých mincí, stříbrných slitků či dalších cenností vyřešit kupříkladu náhlou peněžní krizi. Nejenom pro vaše děti bude tento dar poučný. Všichni se současně přesvědčíte, že trezor v bance nebo doma je důmyslným úkrytem pro zlaté poklady, jež si můžete postupně rozšiřovat v závislosti na momentální situaci a rodinném rozpočtu. Pokud si budete spořit poměrné částky na různých spořících účtech, investujete do akcií nebo fondů, výsledný efekt není vždy tak jistý, jako tomu je právě u zlata a stříbra.

Nevěřte pofiderním prodejcům, nakupujte pouze u prověřených obchodníků

Obchodní společností, která se zabývá právě nákupem zlata a stříbra na světovém trhu a následně jej distribuuje českým a slovenským investorům, je AuPortal. Zkušení nákupčí i znalci pečlivě vybírají u svých dodavatelů jakostní zlato a stříbro, jež ve formě mincí, prutů a slitků nabízejí zájemcům i investice do cenných kovů u nás. AuPortal je přímým partnerem dodavatelů jako Münze Österreich, Banco de Mexico, Peth Mint, Heraeus Hanau, ČNB nebo Česká mincovna. V rámci přímých dodávek a velkého objemu obchodů se AuPortal pyšní zajímavými cenami.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.