30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Investice

Zajímavosti o fungování realitních kanceláří

Prodej nemovitosti přes realitní kancelář už pro vás nebude nepříjemnou povinností, která vám vezme jen čas, peníze a energii. Služby a celkové fungování realitní kanceláře by vám mělo prodej ulehčit a urychlit, nebojte se tedy obrátit na odborníky.

Inzerát a jeho vystavení

Hlavní službou, kterou realitní kancelář nabízí je vytvoření ideálního prodejního inzerátu. Ať už prodáváte dům nebo byt tak je zapotřebí, aby inzerát kupujícího zaujal, aby mu řekl veškeré potřebné informace a ukázal také fotografie, ze kterých je možné na první pohled usoudit, zda se mu nemovitost líbí či nikoliv.

Na základě toho se pak kupující ozývají a stávají se potencionálními zájemci. Je vhodné využít také více inzertních serverů a inzerovat na nejnavštěvovanějších realitních webech. V současné době nejvíce prodává internetová inzerce, inzerát s nemovitostí se však může objevit také v tištěném médiu nebo na realitní nástěnce v kanceláři.

Komplexní realitní služby

Kvalitní realitní kancelář nabízí komplexní služby, a to od právního servisu až po finanční poradenství. Vybírejte si vždy odborníky a profesionály, kteří vám poradí v jakékoliv situaci, a společně vždy najdete vhodné řešení.

Stanovení reálné ceny nemovitosti

Důležitým krokem, který vede k prodeji domu je stanovení reálné prodejní ceny. I s tímto vám může pomoct realitní kancelář. Realitní makléři se denně pohybují na trhu s nemovitostmi, znají dané lokality a ví, za jaké ceny se zde domy a byty prodávají. Určení reálné ceny pro ně není nic těžkého. Tento krok je však klíčový k rychlému a bezproblémovému prodeji, špatné nastavení ceny může spoustu zájemců zbytečně odradit.

Prohlídky nemovitostí

Velkou výhodou, při využití služeb realitního makléře, je také možnost, že za vás bude absolvovat prohlídky s potencionálními klienty. Vy tak ušetříte čas a finance, ale také nebudete zbytečně ve stresu z velkého množství otázek kupujících. Dobrý realitní makléř dokáže vždy pohotově odpovědět a kupujícím vše vysvětlit všechno.

Komunikace a řešení problémů

Makléř by měl být nejen skvělý obchodník, ale také umět komunikovat a vyjednávat. S těmito vlastnostmi pak prodá dům nebo byt téměř vždy. Pokud si vyberete správnou realitní kancelář, tak se můžete těšit na prodej domu, který pro vás bude příjemnou a rychlou záležitostí.

Nebojte se makléře požádat také o vytvoření kupní smlouvy, doložení požadovaných dokladů, které jsou při prodeji domu potřeba a v ideálním případě mu můžete dát plnou moc tak, aby mohl jednat za vás.

 

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.