30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Peníze, Podnikání

Konference musí probíhat hladce. Přešlapy nejsou přípustné!

Dostali jste na starost uspořádání konference, a protože jde o vaši premiéru, nejste si zcela jistí, jakým způsobem vyřešit pronájem prostorů? Ať chcete, nebo ne, výběr vhodného konferenčního sálu je naprosto zásadní krok. Budete-li se držet následujících zásad, určitě se vám to podaří.

Kde konferenci uspořádat?

Line-up plný zvučných jmen a atraktivní témata – zdá se, že konferenci nemůže vůbec nic pokazit. Ale opak je pravdou. Uspořádáte-li akci na špatně dostupném místě, nepočítejte s hojnou účastí. Čas jsou peníze a jen málokdo bude vážit cestu do zapadlého koutu republiky.

V případě, že jde konferenci místního charakteru, by samozřejmě měla probíhat ve větším městě v daném regionu. Jinak jsou jasnou volbou konferenční prostory v Praze, ovšem pozor – ani hlavní město není garancí dobré dopravní dostupnosti, proto si dejte záležet i na výběru konkrétní lokality.

Hotel Belvedere poskytuje reprezentativní prostory pro konference.

Sál s odpovídající kapacitou

Účastníci se na konferenci nesmí cítit jako v krabičce od sardinek. Proto při výběru konferenčního sálu zohledněte především kapacitu a raději zvolte o něco větší prostory. Předejdete tím situaci, kdy si lidé nebudou mít kam sednout.

Kvalitní technické zázemí a akustika

Mnoho nezkušených pořadatelů podceňuje význam akustiky prostoru. Řečník přitom musí být dobře slyšet i v zadních řadách. Zajímejte se proto o kvalitu audiotechniky a v dostatečném předstihu si ji vyzkoušejte. Vyhnete se tím nepříjemnému zjištění, že konferenční sál je sice plný, ale jen někteří účastníci spíkra slyší dostatečně čistě.

V hotelu Belvedere jsou konferenční prostory plně technicky vybaveny.

V hlavní roli prestiž

Drobné nedostatky v programu vám účastníci odpustí jen za předpokladu, že jim vyrazíte dech atraktivním prostředím. Dobrou volbou je například čtyřhvězdičkový hotel Praha Belvedere, který patří k nejvyhledávanějším konferenčním prostorám v metropoli.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.