30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Peníze

Jak ušetřit v obchodech za nákupy? Pomohou akční letáky

Ti z vás, kteří pravidelně sledují ceny potravin i dalšího zboží v obchodech, jistě dobře ví, že ceny neustále stoupají. U vybraných produktů jde o sezónní záležitost, mnohdy se však jedná o trvalý jev. Abyste neutráceli stále více peněz, je dobré si všímat, s jakými akčními nabídkami jednotlivé obchody přicházejí. K tomu slouží i takzvané akční letáky. Vydávají je přímo prodejci. Jejich souhrn najdete na webu Kupi.cz.

Stovky letáků na jednom webu

Internetový portál Kupi.cz je praktickým pomocníkem při srovnávání cen a procházení slev. Aktuálně na něm najdete akční letáky od více než 200 prodejců. Jedná se o firmy, které prodávají potraviny, ale i elektroniku, oblečení či třeba doplňky a nábytek do domácností.

Přehlednost je hlavním pozitivem zmíněného webu. Snadno na něm najdete své oblíbené obchody a jejich akční letáky. Filtrovat se dají podle lokality, v níž bydlíte. Vždy tak máte přehled o tom, co v blízkosti vašeho domova zrovna nakoupíte za nižší ceny, než je obvyklé.

Užitečné funkce a možnosti porovnání cen

Kupi.cz ale přináší i další funkce. Jednou z nich je možnost vytvořit si vlastní nákupní seznam. Po jeho dokončení si jej vytisknete a máte ho připravený na nákup. Dá se i zaslat na email.

Na webu funguje i možnost nastavit si upozornění e-mailem, aby vám v budoucnu neunikly žádné slevy z vašich oblíbených obchodů. Web poskytuje i šanci porovnat ceny jednotlivých prodejců, díky čemuž zjistíte, zda je daná sleva skutečně výhodná, nebo se spíše jedná o reklamní trik prodejce, kdy ve skutečnosti nabízí zboží dráž nežli konkurence.

Služba je dostupná i přes mobilní telefon

Služby portálu Kupi.cz využijete nejen doma prostřednictvím svého stolního počítače či notebooku. V současné době už běží i mobilní aplikace. Slevy a akční letáky tak máte po ruce kdykoliv a kdekoliv, stačí mít připojení k internetu.

Určitě se ptáte, kolik za tuto službu zaplatíte. Pak vězte, že vás nebude stát ani korunu, používání Kupi.cz je totiž zcela zdarma.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.