30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Půjčky

Jak moc rychlá je rychlá půjčka?

Občas se to stane každému z nás. Rozbije se vám pračka, auto touží po další nečekané opravě nebo vás zaskočí jiný nečekaný výdaj. Jak takovou situaci řešit rychle a bezbolestně, když nemáte finanční rezervu? Jednoduchým a vcelku přijatelným krokem je tzv. rychlá půjčka. Co je na rychlé půjčce atraktivní a na co byste si měli dát pozor?

Stačí pár kliknutí a rychlá půjčka je vyřízena

Dnešní online doba přeje jednoduchosti. Rychlá půjčka vám šetří kroky i čas. Vše totiž vyřídíte prostřednictvím svého mobilního telefonu či počítače. Stačí vám jediné, a to být připojen k internetu, pak už jde vše jako po másle. Vyplníte formulář, uvedete pár osobních údajů a necháte si ověřit vaši totožnost zasláním kopie vašeho občanského průkazu. Všechny potřebné kroky k vyřízení vám přitom zaberou všehovšudy pár chvil.

Pozor! Rychlá půjčka není pro každého

Jak už název půjčky napovídá, hlavním benefitem rychlé půjčky je její rychlost. Neměli byste ale zapomenout na to, že rychlost je vyžadována na obou stranách. Tedy jak u spotřebitele, tak u věřitele. Co to pro vás znamená? Jednoduše řečeno, peníze vám společnost rychle půjčí a stejně rychle je bude chtít vrátit. Jedná se tedy o půjčku, která vám pomůže překlenout skutečně krátkou dobu, a měli byste si vždy před její realizací sami zodpovědět, zda jste schopni peníze během stanovené doby vrátit. Jde většinou plus mínus o měsíc. Samozřejmě je možné i danou dobu prodloužit, ale to se může projevit na úrocích.

Dostanu rychlou půjčku i já?

I když nebankovní společnosti lákají na své reklamní slogany a slibují peníze skutečně každému, i ony si vás proklepnou v registru a podívají se na vaši platební historii. Pokud jste půjčkami zcela nepolíben, pak určitě vaše žádost bude kladně vyřízená stejně jako v případě, že už nějakou tu půjčku máte, ale splácení vám nečiní žádný větší problém. Jestli jste v exekuci nebo v insolvenci (ve které byste mimochodem rozhodně o půjčku žádat neměli nikdy), s největší pravděpodobností vám ani nebankovní společnost nepůjčí.

Dřív, než sednete k počítači a pošlete žádost o rychlou půjčku, vám ještě řekneme, co budete potřebovat. Určitě to bude váš občanský průkaz, bankovní účet vedený na vaši osobu, výpis z bankovního účtu, výplatnice nebo jiné potvrzení o vašich dosavadních příjmech, jako jsou mateřská či důchod.

CoolCredit hraje fér

Rozhodli jste se pro rychlou půjčku? Pak tedy zbývá jediné, vybrat spolehlivou nebankovní společnost, která ochotně pošle peníze ještě dnes. Abychom vám usnadnili práci, trochu jsme pátrali a pár takových společností prověřili za vás. Jako spolehlivý partner ve finanční tísni se ukázala být společnost Cool Credit. Už jejich webové stránky splňují hlavní prioritu těchto půjček a tou je už několikrát zmíněná rychlost. Web Cool Creditu je uživatelsky velmi přívětivý, intuitivní, snadno se na něm orientujete a má samozřejmě optimalizaci na mobilní telefony. Další věc, kterou oceníte hned při první návštěvě, je jednoduché vysvětlení zásadních otázek týkajících se půjčky. Formulář je jednoduchý a vyžaduje jen skutečně nezbytné informace. Cool Credit je prověřená společnost, na kterou dohlíží Česká obchodní inspekce i Česká národní banka. Zaměstnanci Cool Creditu vám navíc vždy ochotně a správně poradí.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.