30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Investice

Využijte i jiné možnosti spoření, než je “jen“ odkládání si finančních prostředků.

Možná už jste také slyšeli o možnostech zhodnocovat své peníze i jinak, než např. přes spořicí účty různých bank. Jestliže uvažujete o novém způsobu spoření, vyzkoušet můžete kupříkladu investici do akcií, do platiny, nebo třeba nakoupit zlato či stříbro. Jde o způsoby zhodnocování, které jsou čím dál populárnější i mezi klasickými spotřebiteli.

Pojďte investovat do stříbra

Aktuálně je cena stříbra značně podhodnocená. Po přirozeném poklesu ceny v průběhu roku 2013 je logicky očekáváno, že v blízké budoucnosti jeho cena poroste. Stříbro bude díky svým skvělým vlastnostem i nadále hojně využíváno jako v oboru průmyslu, tak v odvětví lékařství.

Nyní je skutečně velmi výhodné investovat do stříbra, aktuální cena stříbra za gram je skutečně nízká! K 9. 9. 2014 byla cena stříbra 18,955 USD/Oz. Další pozitivum pro stříbro je ten, že je nyní značně podhodnoceno. Očekáván je růst až na 200 USD/Oz a to již v průběhu dalších pěti let. I ti, kdo nechtějí investovat velké částky, se mohou vzhlédnout právě v tomto způsobu investování.

Co obnáší investice do platiny

Právě platina je kov, který patří na světě mezi ty nejdražší. Není se čemu divit, má jedinečné fyzikální vlastnosti a je vzácná. Cena platiny je závislá na výkonnosti automobilového průmyslu. Je totiž stále nepostradatelná a nenahraditelná při výrobě katalyzátorů. Za první půlrok roku 2014 udávají automobilový výrobci velký růst vyrobených aut a není očekáván pokles produkce. Očekává se tedy i růst ceny platiny. Příští rok by cena mohla dosáhnout více než 1 600 USD za trojskou unci. Investice do platiny se vám tedy zajisté vyplatí!

Ať už se rozhodnete pro kterýkoli druh investice, vždy si zjistěte, jak na to. Zajímejte se o podrobnosti, jak investovat do akcií, jak nejlépe investovat do platiny nebo třeba stříbra. Vaše vložené peníze se vám hezky znásobí.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.