30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Spoření

Buřinka – stavební spoření od České spořitelny a.s.

Česká spořitelna a.s. patří mezi jednu z nejsilnějších bank na českém finančním trhu. Svým klientům nabízí velmi široké spektrum finančních služeb. Jedním z nabízených finančních produktů je i stavební spoření Buřinka.

Stavební spoření patří často mezi jedinou možnost, jak si pořídit vlastní bydlení. Česká spořitelna se svým stavebním spořením Buřinka patří mezi jednu z pěti stavebních spořitelen v České republice.

Stavební spořitelna je součástí České spořitelny. Stavební spořitelna České spořitelny je akciovou společností. Získala povolení působit jako banka v oblasti stavebního spoření – podle zákona č. 96/1993 Sb., o stavebním spoření a svou činnost zahájila v roce 1994.

Od počátku své obchodní činnosti se Stavební spořitelna České spořitelny stala velmi renovovanou společností, což jí umožnilo získat nejvýhodnější postavení na českém finančním trhu. Jde o velmi bezpečné stavební spoření s vysokým zúročením uspořených financí. Stavební spoření Buřinka navíc otevírá i cestu k získání atraktivního úvěru ze stavebního spoření a je vhodné pro všechny.

Proč si vybrat Buřinku

Jde o nejvýhodnější stavební spoření. U Buřinky jsou velmi bezpečně zhodnoceny finance, které si lidé na stavebním spoření našetří. Dá se konstatovat, že představuje velmi kvalitní jistotu a finanční rezervu pro všechny věkové kategorie. Zvolit Buřinku stavební spoření si můžete v závislosti na vašich potřebách a budoucích záměrech. Sami si tak vyberete z nabízených variant tu, která je pro vás optimální.

Pokud si nejste jistí nej variantou, poradí Vám jejich finanční poradci. Pokud chcete mít jistotu, že vám finanční poradce věnuje dostatek času a podrobně vše vysvětlí, domluvte si předem schůzku. Po společné konzultaci pro vás finanční poradce zpracuje řešení, které bude nejvíce vyhovovat vaším potřebám. Uzavřením smlouvy o stavebním spoření Buřinka získáte rovněž spoustu výhod.

Výhody stavebního spoření Buřinka

Mezi hlavní výhody patří především to, že uspořené peníze můžete použít na cokoliv. Vklady na Buřinka stavebním spoření jsou vysoce zúročovány a to, až 3,4% ročně. K Buřinka stavebnímu spoření získáte i státní podporu.

Státní podpora se pohybuje okolo 10% z vložených vkladů. Vklady jsou bezpečně uložené, jsou totiž ze zákona pojištěny.

Stavební spoření Buřinka je tak mnohem výhodnější, než termínované účty či spořicí účty. Navíc s uzavřením smlouvy si otevřete cestu k získání atraktivního úvěru ze stavebního spoření. Ten má velmi nízkou úrokovou sazbu, která je garantovaná po celou dobu splácení. Pro získání úvěru ze stavebního spoření stačí, když si lidé našetří 35% z cílové částky a zbylých 65% si tak mohou půjčit.

Spoření si můžete sjednat na pobočkách České spořitelny, internetu či u externích poradců. Dětem usnadní stavební spoření Buřinka start do života. Lidem v produktivním věku umožní spořit s atraktivním výnosem. Seniorům nabízí klidné a bezpečné spoření na stáří.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.