30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Investice

Sídlo firmy v Praze: Jak legálně sídlit v Praze

Chcete založit nebo již máte firmu a kvůli strategickým důvodům potřebujete sídlo v Praze? To není žádný problém. Vše lze zařídit legálně a navíc v lukrativním místě i budově. Obávat se nemusíte ani o poštu, kterou lze přeposílat či skenovat na vámi zadané kontaktní údaje. Přečtěte si o sídle v Praze více.poskytnuti-sidla-2

Co je virtuální sídlo

Virtuální sídlo je určené pro všechny, kteří chtějí sídlo společnosti v Praze ze strategických důvodů. Jedná se o adresu, kde bude mít firma oficiálně sídlo. V seriózních případech se to bude reprezentativní lokalita i budova. Samozřejmostí je dodržení všech předpisů, celý proces je zcela legální.

Tuto službu nabízí mnoho firem a je důležité se zaměřit na kvalitu. Pokud je vašim cílem reprezentace, rozhodně neuděláte dojem s pražskou adresou, která míří do sklepa či garáže. V takových případech často chybějí i vizitky s názvem firmy a mnoho dalších právních náležitostí. V praxi nemusíte s ničím otálet a již při založení společnosti lze uvést virtuální sídlo.

Pro koho je virtuální sídlo

Jak již bylo zmíněno, především pro zájemce o virtuální sídlo v Praze z hlediska prestiže. V dobrém případě vám bude skenována či přeposílána veškerá pošta a na adrese virtuálního sídla máte plnou, třeba i telefonickou, podporu.

Pro koho není virtuální sídlo

Je zde i druhá skupina podvodníků či podnikatelů, kteří se chtějí vyhnout finančnímu úřadu a podobně. Pro podobné „podnikatele“ není tato služba určená.

Lidé se virtuálních sídel často bojí kvůli anonymitě podnikatelů. U seriózních firem, kde vás na adrese virtuálního sídla skutečně zastoupí někdo, kdo zvedá telefon či přeposílá poštu, se toho bát nemusíte. Podvodná činnost většinou skutečně skončí ve sklepu či garáži a zcela neodpovídá legislativě. To rozhodně není případ seriózních virtuálních sídel, ostatně na adresu se můžete sami přijet podívat a zkontrolovat si ji.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.