30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Investice

CINCINK – nové možnosti obchodu s nemovitostmi

Reality jsou nejlepší investicí. Životním obchodem. Proto si zaslouží, abyste měli veškeré činnosti spojené s jejich nákupem či prodejem pod profesionálním dohledem. Nevíte, jak na to? To netuší většina z nás, vždyť to není jako si denně kupovat rohlíky. Naštěstí je tu portál CINCINK. Projekt, který mění dimenze obchodů s realitami.

Co je férový realitní portál CINCINK?

CINCINK. Zní vám to libozvučně v uších? Citoslovce, které označuje spokojenost. Hravé zvuky cinkajících skleniček při kolaudaci bytu. Také cinkot peněz, které vyděláte prodejem nemovitosti. Rovněž se jedná o ušetřené peníze, když kupujete byt či dům. Pokud se pouštíte do prodeje nebo nákupu nemovitosti, většinou v celém procesu hraje nezbytnou úlohu realitní kancelář. Jí pak platíte možná až zbytečně i za služby, které nejsou třeba. CINCINK je startup, jehož silným partnerem je Komerční banka a přichází se zcela ojedinělým konceptem obchodu s realitami. Předností je především inzerce zdarma. Realitní portál, jehož návštěvnost se pomalu blíží nejoblíbenějším webům o realitách. Máte tak jistotu, že vaši nabídku uvidí mnoho lidí. A nic za to nemusíte platit.

Inzerce zdarma, prodej bytu za hubičku

Férový realitní portál CINCINK mění trh s nemovitostmi. Už nebudete závislí na nabídce realitních kanceláří. Nemusíte se nechat omezovat jejich nabídkou. Nebudete platit za něco, co nepotřebujete. Jste účetní? Pak si daně vypočítáte sami. Proč platit realitkám, které toto většinou automaticky zahrnují do svých služeb. Ovládání webu CINCINK je systém „smart and easy“. Jedná se ve vašem případě o prodej bytu? Rovnou se vám nabídne, zda chcete byt nafotit, udělat vizualizaci interiéru, vytvořit profi textaci inzerátu, využít služeb odhadce ceny nemovitosti nebo vám může být k ruce právník. Každou z těchto služeb si zaplatíte zvlášť, čili skutečně vydáte finance jen za to, co si objednáte.

Levná koupě bytu

I v případě koupě bytu mají klienti možnost využití jednotlivých služeb. Může to být technická inspekce nemovitosti, právní služby, úschova peněz nebo služby daňového poradce. Na smlouvu vám dohlédnou profesionální právníci, kteří nebudou zohledňovat jednu stranu. Realitní makléři vás nebudou tlačit ke zdi, aby z vás dostali co nejvíce peněz. I když se v této sféře nevyznáte, obchod bude snadný a rychlý. Nakupování i prodávání nemovitostí není složitý proces. Stačí si objednat nezávislé profesionály, kteří vám budou oporou. A právě ty vám nabízí nový portál CINCINK. Moderní a svěží koncept na trhu s nemovitostmi, který flexibilně reaguje na potřeby klientů, nikoli nezohledňuje pouze sebe. A i když se jedná o startup, zárukou vám je partnerství právě s Komerční bankou.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.