30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Banky

FIO banka

fio-bankaBojíte se investovat do cenných papírů? Nechcete výt podvedeni a okradeni? Pak zamiřte do banky, která je přímo na tyto investice zaměřená! Začněte spolupracovat s FIO bankou. Navíc za běžné poskytování bankovních služeb nebudete muset nic platit. A to se v dnešní době opravdu vyplatí.

Oblíbený nováček na trhu – Fio banka a.s. pokračuje v úspěšné sedmnáctileté historii Finanční skupiny Fio. Nemá žádné zahraniční kořeny, je čistě česká. Vlastníci jsou čeští majitelé a své služby poskytuje na téměř sedmdesáti pobočkách v celé České republice. Pro řešení osobních či firemních financí nabízí poskytování tradičních a běžných bankovních služeb a hlavně zprostředkovává obchody s cennými papíry.

Pokud se zaměříme na tradiční bankovní služby, Fio banka nabízí zřízení běžných, spořících nebo termínovaných účtů. Dále poskytuje úvěry, funguje i v provádění platebních styků a běžně vydává platební karty. Stanete-li se klientem Fio banky, čeká na Vás spolupráce s bankou bez poplatků za standardní služby a individuální přístup při úvěrování menších a středních podniků.

Významnější činností Fio banky jsou však investice. Zaměřuje se především na drobnou klientelu a proto je největším českým obchodníkem v tomto oboru. Na český trh se zapsala jako dominanta v obchodování s akciemi přes internet. Stala se tak významným akcionářem a jedním z nejdůležitějších členů Burzy cenných papírů Praha. Má rovněž podíl na zprostředkování obchodů českých klientů na amerických akciových trzích nebo v Německu.

Fio banka vlastní společnost RM–SYSTÉM, česká burza cenných papírů a.s. Tato burza je významná pro obchodování s akciemi nejvlivnějších českých i zahraničních společností. Její vznik se datuje do roku 1993 a až v roce 2008 se teprve stala standardním burzovním trhem zaměřeným na drobné a střední investory.

Fio banka se pyšní i dvěma oceněními. V roce 2011 se stala Nejdynamičtější bankou roku a získal druhé místo v kategorii Účet roku. Nebojte se proto investovat. Fio banka Vám zaručí kvalitu a poctivost.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.