30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Banky

UniCredit Bank

unicredit-bankKaždý, kdo svěří své peníze do rukou banky, chce, aby byly uloženy pečlivě a spolehlivě. Očekáváme od svých bank kvalitní služby a otevřenost. Právě Unicredit bank nabízí služby toho nejvyššího standartu. Svým klientům umožňuje zejména usnadnění mezinárodního obchodu a lepší kontakty, a to ne jen se zahraničními partnery. Bavíme se o poměrně silném bankovním ústavu, který má zázemí především ve střední a východní Evropě. V České republice působí Unicredit bank od roku 2005 a každým rokem narůstá počet spokojených zákazníků.

Unicredit bank nabízí své služby jak soukromým osobám, tak podnikatelům. Pokud kladete důraz na kvalitu a výkonnost, máte přesný cíl a víte, co chcete, právě Unicredit bank vyhoví Vašim nejvyšším požadavkům. Hlavním atributem, kterým se řídí tato banka, je individuální přístup ke každému klientovi, což přináší hledání nejefektivnějšího řešení pro každého z nich tak, aby vše odpovídalo jeho možnostem a představám.

Jak již bylo řečeno, Unicredit bank nabízí služby, které budou vyhovovat každému z Vašich požadavků. Zprostředkovat si u této banky můžete hypotéku, kreditní kartu, úvěr, osobní konto a podobně. Z pohodlí domova můžete spravovat svůj účet po internetu 24 hodin denně pomocí internetbanking. Tento způsob hospodaření s penězi šetří Vaše úspory a hlavně čas, který by jste museli obětovat k návštěvě samotné banky či pobočky. Unicredit bank Vám zaručuje garanci bezpečnosti. Podobně funguje i telefonní bankovnictví.

Využit služeb Unicredit bank mohou soukromé osoby, ale i firmy a podnikatelé. Vyhrazený sektor mají svobodná povolání. Speciálně pro ně vytvořila Unicredit bank produkty odpovídající jejich potřebám. V široké nabídce proto najdete speciální účet například pro lékaře. Jejich osobní finance mohou být účinně propojeny i s firemním účtem. Nejlepší řešení Vám poradí vyškolený poradce na naší pobočce.

Další zajímavou službou je tzv. konto mozaika, které je určeno těm, kteří svůj účet a s ním spojené služby často využívají. Za měsíční příplatek získá klient možnost vybrat si z obsáhlé nabídky devět bankovních služeb. Podobné služby jako konto profese, business konto atd. jsou pak určeny právnickým osobám nebo fyzickým osobám podnikající i bez živnostenského listu.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.