30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Půjčky

10 tipů pro bezpečnou půjčku

Žádáte poprvé o úvěr a máte strach z neznámého? Pokud se budete držet několika zásad, jistě se i vám poštěstí najít výhodnou půjčku.

 1. Žádost podejte online.

Komu by se chtělo chodit do banky a stát dlouhé fronty. O půjčku online můžete nejen zažádat, ale dokonce ji prostřednictvím online aplikace na způsob internetbankingu i spravovat. Vždy tak máte přehled, kolik a kdy máte splácet.
Obchodní schůzka

2. Půjčku žádejte u nebankovní společnosti.

Bankám musíte dokládat své příjmy a navíc vás prověřují v registru dlužníků. U čistě úvěrových společností se vás ale nikdo nebude ptát, na co peníze potřebujete. Nezáleží dokonce ani na tom, jestli už jste zadlužení. Vše je vyřízeno rychle a bez zbytečných formalit.

3. Neplaťte žádné poplatky předem.

Ještě jste si peníze ani nepůjčili a už po vás chtějí poplatek za žádost, vyřízení a další nesmyslné platby? S takovým přístupem se ve FINEMONEY, SE nesetkáte. Vše vám zdarma vysvětlí a nastaví půjčku přesně na míru. Jediným poplatkem tak bude až následný výhodný úrok.

4. Co je psáno, to je dáno.

Žádné poznámky pod čarou malými písmenky, které jsou čitelné jen lupou.  Máte právo si vše v klidu pročíst a mít tak jistotu, že domluvené podmínky platí po celou dobu čerpání úvěru.

5. Svůj úvěr chtějte mít ihned k dispozici.

Ráno jste se rozhodli pro půjčku a odpoledne už máte peníze na účtu. I to je možné, ale ne každá společnost to nabízí. Zajímejte se proto předem, kdy své peníze dostanete.

6. Možnost navýšit půjčku se vždy hodí.

Mohou vás v průběhu splácení postihnout neočekávané výdaje, ale proč byste si měli půjčovat jinde, když navýšit stávající úvěr je úplně snadné?

7. Konsolidujte své staré úvěry.

Pokud jste zatíženi mnoha úvěry u různých věřitelů, nechte si je refinancovat do jednoho. Společně s novou půjčkou se zbavíte starostí s dodržováním splátek. Splácíte úvěr jen u jedné společnosti a ještě můžete ušetřit na úrocích!

8. Finanční a právní servis jako standard.

Nikdo po vás nemůže chtít, abyste mluvili řečí právníků. Komplexní finanční a právní servis vám pomůže třeba v situaci, kdy je na vás uvalena exekuce. Nechte si poradit týmem profesionálů a dostaňte se z těžké životní situace jednou pro vždy.

9. Osobní přístup.

Po celou dobu splácení je vám k dispozici specialista, který zodpoví všechny vaše dotazy. Víte, že se opozdíte se splátkou? Nevadí, kontaktujte svého osobního poradce a vyřešte vše ke spokojenosti obou stran.

10. Předčasné splacení půjčky jako bonus.

Nebojte se, za to, že splatíte svůj úvěr dřív, vás nikdo trestat nebude. Naopak, ve FINEMONEY, SE dopředu víte, že svůj úvěr můžete splatit najednou. To se hodí zejména v případě, kdy chcete postlat několik posledních splátek dohromady.

Vyzkoušejte nejrychlejší a nejvýhodnější způsob úvěru – půjčku online.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.