30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Peníze

EverydayPlus: Novinka mezi flexibilními úvěry

Flexibilní úvěr je specifickým produktem určeným pro klienty, kteří chtějí mít okamžitý přístup ke svým penězům. Patří mezi ně i méně známý revolvingový úvěr. Jeho největší výhodou je možnost nastavit hodnotu jednotlivé půjčky dle aktuální potřeby.

Screenshot - 25.2.2015 , 22_18_00

  1. Co je to revolvingový úvěr a co mi přinese?

Tento někdy neprávem opomíjený finanční produkt je nejvíce podobný kontokorentnímu typu úvěru. Na rozdíl od kontokorentu ovšem není svázaný s jedním bankovním účtem a peníze si půjčujete účelově. Je určen pro menší částky, které si můžete podle svého uvážení vybírat až do výše sjednaného úvěrového rámce. Je tedy ideální pro využití v situacích, kdy například potřebujete finančně překlenout kratší období na konci měsíce.

  1. Kolik si můžu půjčit?

Hodnota sjednaného úvěrového rámce se pohybuje v rozmezí 2 000 – 12 000 Kč. Tento limit můžete a nemusíte vyčerpat. Jednotlivé částky začínají už od 500 Kč. Pakliže součet nepřesáhne hodnotu úvěrového stropu, můžete si půjčit znovu. Do konce následujícího měsíce pak máte povinnost splatit pouze 1/3 svých závazků. Průměrná doba na splacení jednoho čerpání je 45 dní. Každý měsíc navíc obdržíte výpis k revolvingovému úvěru s podrobným přehledem.

  1. Čerpání úvěru přes SMS = peníze okamžitě

Velkou výhodou tohoto typu flexibilního úvěru je možnost online zprávy a čerpání peněz pomocí jediné SMS. Pokud potřebujete peníze, stačí zaslat SMS zprávu s částkou, kterou potřebujete, a peníze jsou na vašem účtu prakticky v reálném čase. Přístup k účtu máte i online přes zabezpečnou stránku na způsob internetbankingu. Zde můžete měnit výši úvěrového rámce nebo měnit své osobní údaje a nastavení.

  1. Proč je lepší si tento typ úvěru vybrat u nebankovní společnosti?

Nejčastější příčinou zamítnutí žádosti o úvěr v klasické bance je špatná platební historie. Prověřování této skutečnosti se vyhnete v případě nebankovních finančních institucí. Žádost lze vyřídit online a ke zřízení účtu potřebujete pouze bankovní účet a být starší 18 let. Soukromé společnosti poskytují specializované poradenství zdarma a osobní přístup ke každému klientovi.

  1. Everyday Finance – specialisté na revolvingové úvěry

Odborníci na drobné úvěry ve společnosti Everyday Finance vám vždy vyjdou vstříc. Na interaktivní kalkulačce si dopředu spočítáte, kolik při jaké částce budete splácet a přizpůsobíte tak úvěrový rámec svým potřebám. Jejich produkt EverydayPlus je právem lídrem v oblasti flexibilních úvěrů.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.