30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Pojištění

Konec trápení s povinnými školeními



Školení zaměstnanců pro vás už nemusí být jen obtížný úkol. Díky online kurzům se vaši zaměstnanci seznámí s požárními předpisy a pravidly bezpečnosti a ochrany zdraví při práci bez vaší pomoci a v čase, který jim vyhovuje nejlépe.

Tempo kurzů si mohou určit sami a součástí kurzu je navíc závěrečný test, kterým prokáží osvojené znalosti. Samotné školení není jen povinností ze zákona. Pro každou firmu jde zároveň o nezbytnou záležitost, díky které budou zaměstnanci vědět, jak se na pracovišti chovat, jak postupovat v případě úrazu či možného ohrožení a jak těmto situacím zabránit.

Kromě pracovních úrazů či absencí na pracovišti tak můžete zabránit i významným materiálním škodám. Součástí kurzu je kromě výkladu a zmíněného testu i několik interaktivních cvičení, nechybí ani kontrolní otázky. Online školení je pro vás tudíž efektivním a nenákladným řešením.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.