30 free spins od Mostbet je speciální bonus, který zvyšuje vaše šance na výhru.
Home » Půjčky

Půjčka bez příjmu

Půjčkou bez příjmu se rozumí taková půjčka, kde není třeba prokazovat to, kolik si vyděláváte, nikoliv taková půjčka u které nemusíte mít příjem. Půjček, kde není třeba prokazovat výši příjmu, je celá řada. Jedná se však většinou o nebankovní instituce, které vám nabídnou možnost vzít si u nich úvěr. Ve většině případů, pokud se jedná o vyšší částku, tak budete muset něčím ručit a to například nemovitostí. Ta však, ale nemusí být nutně vaše. Její vlastník k tomuto však musí dát souhlas. Nelze ručit nemovitostí cizí osoby, aniž by ona o tom netušila.

Pokud si budete chtít vzít půjčku menší, tak nebudete muset ručit ničím. Každá instituce ale má nějaké své podmínky a pravidla, které je nutné předem dobře prostudovat, abyste věděli, na co si dát pozor. Nikdy nepodepisujte nic, jen tak. Vždy vše pročtěte a to klidně víckrát, největší pozornost věnujte malým písmenům pod čarou, tam bývají největší chytáky. Zjišťujte a ptejte se, kdo si od dané společnosti půjčil a jaké s tím má zkušenosti. Půjčka od nebankovního sektoru je z pravidla vždy nevýhodná a má něco skrytého, co pro vás může znamenat v budoucnu problémy.

Nemůžete-li o půjčku zažádat v bance a to proto, že jste vedeni v registru, nebo máte nízký příjem a fér půjčka, kterou byste potřebovali, vám nemůže být poskytnuta, tak je pro vás nebankovní institut jediným řešením. Můžete si o ni zažádat velmi snadno a to i po telefonu, nebo online  a půjčka vám bude poskytnuta velice rychle. Snadno tak dostanete peníze, které nyní potřebujete. Pokud ale je to možné, raději si požádejte o půjčku bankovní institut, nebo poproste někoho, kdo by byl ochoten si vaší půjčku na sebe od banky vzít. Banka má vždy lepší podmínky a půjčka od ní je rozhodně bezpečnější. Jestliže nemáte jinou možnost volte takový institut, který má nejlepší reference.

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

Peníze a My

www.penizeamy.cz je portál, který vás naučí, jak s penězi hospodařit, jak jich mít více a nemuset si na vše brát půjčky. Investice, spoření, důchod, kreditní karty, ale i ty půjčky jsou témata, o kterých píšeme.